Κλείνουν εννέα χρόνια από τότε που ο Δημήτρης Δημητριάδης ανέλαβε την κουζίνα του "Artisanal" καταφέρνοντας να το κάνει να διακριθεί μέσα στο ανερχόμενο ρεύμα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Ο κύκλος αυτός ολοκληρώνεται στο τέλος Οκτωβρίου με αγάπη και από τις δύο πλευρές, και νέα σχέδια μπαίνουν μπροστά. "Μόλις συμφωνήσαμε να αναλάβει τις γεύσεις του 'Artisanal' ο Παναγιώτης Σιαφάκας που τον έχουμε γνωρίσει από τους Nomade et Sauvage" μου λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος "και η κουζίνα μας θα είναι οικογενειακή ελληνική". Ο Σιαφάκας που αναλαμβάνει το εστιατόριο με πολύ κέφι μού υπογραμμίζει "θα μαγειρέψω τα ηπειρώτικα βιώματά μου, τα φαγητά μου που έφτιαχνε η μάνα μου και η γιαγιά μου. Μου αρέσει πολύ η κοτόσουπα, και θεωρώ βασίλισσα την προβατίνα. Θα δώσουμε έμφαση σε εξαιρετικά εποχιακά υλικά. Το καλοκαίρι, στον κήπο, σχεδιάζουμε να φτιάξουμε μπάρμπεκιου με ανοιχτή φωτιά".
Υπομονή μέχρι το Νοέμβρη…