Δυνατό γαστρονομικό χάπενινγκ στο "Olea" στη Ζάκυνθο

Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, από τους πιο δημιουργικούς σεφ της γεννιάς του, προσκαλεί στο νησί τον 2άστερο Pieter Riedijk που διαπρέπει στην "Courchevel", να μαγειρέψουν μαζί ένα σπέσιαλ μενού.

Olea

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουλίου, στην ανερχόμενη γαστρονομικά Ζάκυνθο θα γίνει ένα δυνατό 4hands γαστρονομικό χάπενινγκ. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, από τους πιο δημιουργικούς σεφ της γεννιάς του, που επιμελείται την κουζίνα του πολύ καλού εστιατορίου "Flow" στο boho boutique hotel "Olea", προσκαλεί στο νησί τον 2άστερο Pieter Riedijk που διαπρέπει στην "Courchevel", να μαγειρέψουν μαζί ένα σπέσιαλ μενού.

Olea

Ο ταλαντούχος Riedijk, μανιώδης τροφοσυλλέκτης στη φύση, μαγειρεύει με υψηλή τεχνική στο "Le Montgomerie" μια ραφινάτη κουζίνα με πολύ πρωτότυπους γευστικούς συνδιασμούς. Το πολύ ξεχωριστό μενού των δύο σεφ θα περιλαμβάνει μετά τα amuse - bouche: καραβίδα με σαφράν και κατιφέ ∙ καλαμάρι με άγριο σκόρδο, μαρούλι και σάλτσα Χ.Ο. ελιάς ∙ αστακό με καρότο, γκρέιπφρουτ και μελισσόχορτο ∙ φραγκόκοτα με αγκινάρα, λουίζα και μύρτιλο ∙ αμύγδαλα με ανθους πορτοκαλιάς και πεπόνι ∙ σοκολάτα guanaja με ελαιόλαδο, και για το τέλος μικρές γλυκές λιχουδιές.

Olea

Το μενού των 8 σταδίων κοστίζει 160 ευρώ, και αν είσαστε ή σκοπέυετε να πάτε Ζάκυνθο μην το χάσετε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.