Το SB Gastrobar επανεφευρίσκει τη γεύση της Κρήτης

Το εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Pearl SeaBreeze Suites υποδέχεται τον Μιχάλη Χάσικα στην παραλία του Ρεθύμνου και στρώνει τραπέζι για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στη γεύση της Λεβεντογέννας.

Μιχάλης Χάσικος σεφ Ρέθυμνο Sea Breeze

Τελευταία προσθήκη στο μενταγιόν φιλοξενίας του Ρεθύμνου, το Pearl SeaBreeze Suites φέρνει τη λαμπερή πολυτέλεια της Pearl Hotels στην προμενάδα της ιστορικής πόλης, προσφέροντας εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης με φόντο το γαλάζιο του κρητικού πελάγους.

Προικισμένα με την υψηλή αισθητική και τη μινιμαλιστική φινέτσα που χαρακτηρίζει τα καταλύματα του τίτλου, τα δωμάτια και οι σουίτες του Pearl SeaBreeze Suites συνθέτουν την ιδανική πρόταση απόδρασης, μερικά βήματα μονάχα από την αφράτη αμμουδιά του Ρεθύμνου, αλλά και μια ανάσα από το ιστορικό κέντρο, με το γοητευτικό μίγμα βενετσιάνικης κι ανατολίτικης αρχιτεκτονικής.

εστιατόριο SB Gastrobar στο ξενοδοχείο Pearl Sea Breeze Suites στο Ρέθυμνο

Την εμπειρία διαμονής συμπληρώνει η εστιατορική πρόταση του "SB Gastrobar", μέσα από την οποία το "Pearl SeaBreeze Suites" επανακαθορίζει την έννοια της κρητικής γεύσης. Με τον πολυβραβευμένο σεφ Μιχάλη Χάσικο επί κεφαλής της γευστικής του πρότασης, το "SB Gastrobar" εμπνέεται από το βυθό και τη γη της Κρήτης, για να ξεδιπλώσει μια βεντάλια γεύσεων που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

εστιατόριο SB Gastrobar στο ξενοδοχείο Pearl Sea Breeze Suites στο Ρέθυμνο

Προσεκτικά επιλεγμένη πρώτη ύλη, ραφιναρισμένες τεχνικές και δημιουργική εφευρετικότητα, συνθέτουν ένα μενού μέσα από το οποίο ο ταλαντούχος σεφ Μιχάλης Χάσικος εξερευνά την κρητική μαγειρική κληρονομιά, για να εντοπίσει τα πιο ζωηρά της διαμάντια και να τα φέρει στο σήμερα.

Μιξάροντας παραδοσιακές συνταγές και μοντέρνες τεχνικές, με καμβά του τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά της κρητικής θάλασσας, δημιουργεί μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, που δίνουν αξέχαστη γεύση στις ταξιδιωτικές αναμνήσεις μας: Τη γεύση της ατόφιας νοστιμιάς.

GB Gastrobar Sea Breeze Ρέθυμνο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.