Νέο εστιατόριο by the sea, και το όνομα αυτού "Piscis"

Ο Παναγιώτης Γιακαλής ανοίγει νέο θαλασσινό εστιατόριο στο Μικρολίμανο.

piscis

Κάτι παραπάνω από δραστήριος αποδεικνύεται ο βραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, που παράλληλα με τα σταθερά του πρότζεκτ ανοίγεται και σε νέα νερά. Έτσι μαζί με τον στενό του συνεργάτη και chef de cuisine του "Krabo" Πέτρο Φωτείνη και τον ιδιοκτήτη των "Koursaros" σε Μύκονο και Αθήνα, Μανώλη Μαυριδάκη, ανοίγει το ολοκαίνουργιο θαλασσινό εστιατόριο "Piscis" στο Μικρολίμανο όπου θα παρουσιάσει την δική του οπτική για μια μοντέρνα και value for money ψαροφαγία.

Σασίμι από ψάρι ημέρας με ταρτάρ ελιάς, ελληνικό σεβίτσε με ντομάτα και δυόσμο, όπως και σνίτσελ τόνου ημέρας με γλυκόξινη μαγιονέζα είναι κάποιες από τις ωραίες ιδέες του Γιακαλή και της ομάδας του που θα σερβίρονται από την ερχόμενη Τρίτη 6/6 στο εστιατόριο που σηκώνει αυλαία στην καρδιά της περαντζάδας. Το "Piscis" θα αποκτήσει μελλοντικά και αδερφάκι επί μυκονιάτικου εδάφους, ενώ παράλληλα με αυτά ο Γιακαλής θα δημιουργήσει επίσης το μενού για το ολοκαίνουργιο εστιατόριο του ανανεωμένου ξενοδοχείου "Sofitel" στο Αεροδρόμιο που ανοίγει τις πόρτες του οσονούπω. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα. 

Ακτή Κουμουνδούρου 30, Μικρολίμανο, 2104170772

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι Έλληνες σεφ που ξεχώρισαν στα The Best Chef Awards 2024

Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Γιώργος Παπαζαχαρίας, Τάσος Μαντής και Δημήτρης Μουδιός βρέθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους, στη φετινή λίστα του διεθνή θεσμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Terroirist: Στα οινικότερα του Χαλανδρίου

Εκλεκτά κρασιά από τον ντόπιο και διεθνή αμπελώνα, φινετσάτα πιάτα και χαλαρό ύφος, στο cool οινικό σημείο των ΒΠ.

IT+: Νέα τοποθεσία, νέο μενού, νέο πρόσωπο

Ένα φρέσκο στέκι προστίθεται στη Βουκουρεστίου, σαν συνέχεια του δημοφιλούς σποτ του Κολωνακίου.

Τα The World’s 50 Best Restaurants κάνουν dolce vita στο Τορίνο

Τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου επιστρέφουν στην Ευρώπη και επιλέγουν την κομψότατη πόλη του ιταλικού βορρά.

Στο "Ιώδιο" της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη απολαύσαμε κοσμοπολίτικη ψαροφαγία με δημιουργικό touch

Βρεθήκαμε στο talk of the town νέο εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη κι εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από τον ατμοσφαιρικό και κεφάτο, εξωστρεφή χώρο, αλλά και από την κουζίνα της πολυβραβευμένης σεφ, που στροφάρει δυνατά πριν κλείσει καλά - καλά εβδομάδα λειτουργίας.

Bagatelle Athens, προσεχώς στη Βουλιαγμένη

Μία νέα πρόταση έρχεται τον Νοέμβριο στην Astir Marina.

Η "Bottega Da Marco" ήρθε να φέρει αέρα αυθεντικής Ιταλίας στο Χαλάνδρι

Το νέο all day wine bar-restaurant του σεφ της ιταλικής Πρεσβείας Marco Serra στη hot πιάτσα του Χαλανδρίου, σε ταξιδεύει Ιταλία με φινέτσα και γνήσιες γεύσεις.