Κάτι παραπάνω από δραστήριος αποδεικνύεται ο βραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, που παράλληλα με τα σταθερά του πρότζεκτ ανοίγεται και σε νέα νερά. Έτσι μαζί με τον στενό του συνεργάτη και chef de cuisine του "Krabo" Πέτρο Φωτείνη και τον ιδιοκτήτη των "Koursaros" σε Μύκονο και Αθήνα, Μανώλη Μαυριδάκη, ανοίγει το ολοκαίνουργιο θαλασσινό εστιατόριο "Piscis" στο Μικρολίμανο όπου θα παρουσιάσει την δική του οπτική για μια μοντέρνα και value for money ψαροφαγία.
Σασίμι από ψάρι ημέρας με ταρτάρ ελιάς, ελληνικό σεβίτσε με ντομάτα και δυόσμο, όπως και σνίτσελ τόνου ημέρας με γλυκόξινη μαγιονέζα είναι κάποιες από τις ωραίες ιδέες του Γιακαλή και της ομάδας του που θα σερβίρονται από την ερχόμενη Τρίτη 6/6 στο εστιατόριο που σηκώνει αυλαία στην καρδιά της περαντζάδας. Το "Piscis" θα αποκτήσει μελλοντικά και αδερφάκι επί μυκονιάτικου εδάφους, ενώ παράλληλα με αυτά ο Γιακαλής θα δημιουργήσει επίσης το μενού για το ολοκαίνουργιο εστιατόριο του ανανεωμένου ξενοδοχείου "Sofitel" στο Αεροδρόμιο που ανοίγει τις πόρτες του οσονούπω. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.
Ακτή Κουμουνδούρου 30, Μικρολίμανο, 2104170772