Νέα έδρα στην Πάρο αποκτά ο Nobu Matsuhisa

Δεύτερο σπίτι στις Κυκλάδες αποκτά το διεθνές καλοφαγικό brand, αυτή τη φορά στην Πάρο, στο καινούριο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Avant Mar" της Grivalia Hospitality, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα του καλοκαιριού.

Matsuhisa Paros

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη Νάουσα της Πάρου, με θέα το Αιγαίο και άμεση πρόσβαση στην παραλία Πιπέρι, έρχεται στα μέσα του καλοκαιριού το νέο ξενοδοχειακό στολίδι της Grivalia Hospitality: το "Avant Mar". Το νέο κατάλυμα, που προσθέτει στη δυναμικότητα του νησιού 38 ευρύχωρα δωμάτια κοφτερής αισθητικής, μεταξύ των οποίων και επτά πολυτελείς σουίτες με plunge pools και μία premium sea view σουίτα, βρίσκεται στην τελική ευθεία της κατασκευής του, για να ανοίξει τις πόρτες του σε μερικές εβδομάδες.

Avant Mar Πάρος

Μία high-end μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο, εμπλουτίζουν το μπουκέτο πολυτελεών παροχών που θα προσφέρει το νέο κατάλυμα της Πάρου, η κορωνίδα της πρότασής του, όμως, δεν είναι άλλη από το νέο "Matsuhisa Paros", που θα στεγάζεται στο χώρο του ξενοδοχείου.

Nobu Matsuhisa Paros Avant Mar

Με το Αιγαίο "στο πιάτο" και την λιτή πολυτέλεια για αισθητικό οδηγό, η νέα έδρα του Nobu Matsuhisa στις Κυκλάδες θα φέρει στην Πάρο τη signature γευστική πρόταση του θρυλικού σεφ, μέσα από διαχρονικά σουξέ του διεθνούς εστιατορικού brand, αλλά και νέα πιάτα, σχεδιασμένα απ’ αφορμής του νέου opening, όπως το Black Cod με τραγανό κανταΐφι, ή τα αφράτα Waguy tacos με πιπεριά japaleno.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο”, σημείωσε σχετικά η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, συμπληρώνοντας ότι "ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu-style κουζίνας".

Άννα Ασημακοπούλου GM Avant Mar Πάρος
Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar

Τη γευστική πρόταση του "Avant Mar" θα συμπληρώνει το παραθαλάσσιο all day εστιατόριο "Thyme", όπου ο executive chef του ξενοδοχείο, Δημήτρης Κατσάνος, θα παρουσιάζει διεθνή φαβορί σε πειραγμένες εκδοχές, όπως η croque madame με παριανό κοτόπουλο και κρέμα από τυρί comte, η κρέμα φάβας με χέλι, αλλά και η γκασπάτσο ντομάτας με παριανό μάνγκο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.