Καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το «Island», κοσμοπολίτικο σημείο συνάντησης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ανοίγει ανανεωμένο τις πόρτες του Greek chic καλοκαιρινού σκηνικού του ετοιμάζοντας για τους πιστούς θαμώνες του ένα σύνολο από μουσικές και γαστρονομικές εμπειρίες.

Island

Από τις 4 Μαΐου, το εντυπωσιακό θερινό spot της Αθηναΐκής Ριβιέρας ξεκινά τη φετινή σεζόν με party mood και γαστρονομικές προτάσεις που επιμελείται ο Executive Chef του ομίλου Πανά, Νίκος Σκλήρας. Για του λόγου το αληθές, οι γευστικές προτάσεις του ταλαντούχου σεφ περιλαμβάνουν γεύσεις μεσογειακού προφίλ με βότανα και λαχανικά από τους κήπους του "Island", ενώ το sushi corner θα καλύψει τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας.

Island1

Το φαγητό συνοδεύει η προσεγμένη κάρτα των κοκτέιλ ενώ η wine list των sommelier του ομίλου, με επιλεγμένες ετικέτες, ολοκληρώνει την εμπειρία. Τα πάρτυ "Infinity" κάθε Πέμπτη και "Jafari" κάθε Κυριακή, με αναγνωρισμένους διεθνείς DJs είναι θεσμός που συνεχίζεται ενώ ονόματα όπως Adriatique, Who made Who, Bedouin, Damian Lazarus, Argy και Agents of Time είναι μερικά από αυτά που φέτος θα παρελάσουν από τα decks του club. Σημειώστε τέλος ότι οι Meduza, που έχουν προταθεί για "Grammy", το Σάββατο 17 Ιουνίου, ετοιμάζουν ένα πάρτυ που, όπως ςπισημαίνουν οι διοργανωτές, έχουμε πολλούς λόγους να περιμένουμε. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.