Το "Kammoun" στη Γλυφάδα θα σε μάθει να τρως (και να πίνεις) λιβανέζικα

Φαλάφελ, fattoush ή baba ganoush; Το νέο στέκι λιβανέζικης κουζίνας στη Γλυφάδα τα έχει όλα.

Kammoun

Οι έθνικ γεύσεις στις γαστρονομικές πιάτσες ανά την Αθήνα έχουν την τιμητική τους και τα νότια πρόσφατα υποδέχτηκαν μία ακόμα άφιξη με street food προτάσεις λιβανέζικης κουζίνας. Το "Kammoun" είναι ένα νέο πόστο στη Δημητρίου Γούναρη που αγαπά πιάτα street food προφίλ και σερβίρει σπεσιαλιτέ γνώριμες και αγαπημένες.

Στο μενού θα βρείτε μεταξύ άλλων τα πασίγνωστα φαλάφελ που σερβίρουν σε "βασιλική" μερίδα με σάλτσα από ταχίνι, γογγύλια τουρσί, ντομάτα, κρεμμύδι και φρέσκα μυρωδικά, αλλά και τυλιχτά, σε τορτίγια για να το "χέρι", super θρεπτική babila με ζεστά ρεβίθια στον ατμό, ταχίνι και σκόρδο, baba ganoush με ψημένες μελιτζάνες, πράσινη πιπεριά, ντομάτες, σκόρδο και κρεμμύδι, ταμπουλέ και σαλάτα fattoush με ντομάτα, αγγούρι, ραπανάκι, ρόδι, φρυγανισμένο ψωμί και vinaigrette ρόδι. Οι κρεατοφάγοι θα προτιμήσετε το λιβανέζικο μαριναρισμένο κοτόπουλο schawarma σε τορτίγια με πατάτες, τουρσί και σάλτσα σκόρδου αλλά και το λιβανέζικο μοσχάρι schawarma με μπαχαρικά, κρεμμύδι, μαϊντανό, πατάτες, τουρσί, ντομάτα και σάλτσα από ταχίνι. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με arak και επιλεγμένα λιβανέζικα κρασιά.


Δημητρίου Γούναρη 122, Γλυφάδα | Τηλ.: 2117503900

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι Έλληνες σεφ που ξεχώρισαν στα The Best Chef Awards 2024

Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Γιώργος Παπαζαχαρίας, Τάσος Μαντής και Δημήτρης Μουδιός βρέθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους, στη φετινή λίστα του διεθνή θεσμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Terroirist: Στα οινικότερα του Χαλανδρίου

Εκλεκτά κρασιά από τον ντόπιο και διεθνή αμπελώνα, φινετσάτα πιάτα και χαλαρό ύφος, στο cool οινικό σημείο των ΒΠ.

IT+: Νέα τοποθεσία, νέο μενού, νέο πρόσωπο

Ένα φρέσκο στέκι προστίθεται στη Βουκουρεστίου, σαν συνέχεια του δημοφιλούς σποτ του Κολωνακίου.

Τα The World’s 50 Best Restaurants κάνουν dolce vita στο Τορίνο

Τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου επιστρέφουν στην Ευρώπη και επιλέγουν την κομψότατη πόλη του ιταλικού βορρά.

Στο "Ιώδιο" της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη απολαύσαμε κοσμοπολίτικη ψαροφαγία με δημιουργικό touch

Βρεθήκαμε στο talk of the town νέο εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη κι εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από τον ατμοσφαιρικό και κεφάτο, εξωστρεφή χώρο, αλλά και από την κουζίνα της πολυβραβευμένης σεφ, που στροφάρει δυνατά πριν κλείσει καλά - καλά εβδομάδα λειτουργίας.

Bagatelle Athens, προσεχώς στη Βουλιαγμένη

Μία νέα πρόταση έρχεται τον Νοέμβριο στην Astir Marina.

Η "Bottega Da Marco" ήρθε να φέρει αέρα αυθεντικής Ιταλίας στο Χαλάνδρι

Το νέο all day wine bar-restaurant του σεφ της ιταλικής Πρεσβείας Marco Serra στη hot πιάτσα του Χαλανδρίου, σε ταξιδεύει Ιταλία με φινέτσα και γνήσιες γεύσεις.