Στάση Μετρό Παλλήνη: Στο "Meat the stars", ένα ξεχωριστό steakhouse με οινοφιλικές δονήσεις

Το γκραν σουξέ του Πικερμίου που σερβίρει αμερικανοτραφές coolness και κρεατοφαγικές γαστρονομικές απολαύσεις, επενδυμένες με ζεστή urban ατμόσφαιρα.

Meat the stars

Aπολύτως ξεχωριστό steakhouse με οινοφιλικές δονήσεις, λεπτές ισορροπίες, στιβαρή γοητεία και προσεγμένη εξυπηρέτηση στα πέριξ της στάσης μετρό της Παλλήνης, στηρίζει απόλυτα την προσπάθεια της εστίασης για αποκέντρωση. Διόλου τυχαία μετατράπηκε γρήγορα σε γκραν σουξέ του Πικερμίου, σερβίροντας αμερικανοτραφές coolness και κρεατοφαγικές γαστρονομικές απολαύσεις, επενδυμένες με ζεστή urban ατμόσφαιρα. 

Έφτασε η στιγμή λοιπόν για να… "Meat the stars", ένα αυθεντικό steakhouse που στοχεύει στην αστεράτη κρεατολαγνική κάρτα με ελληνικές σταβλίσιες, πικάνια από Black Angus, Rib Eye, T- bone που σε συνδυασμό με περισσότερες από 70 ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, ανεβάζει το φαγητό σε άλλο level.

Περισσότερα στο Αφιέρωμα Μετρόραμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.