Στάση Μετρό Ευαγγελισμός: Στο "Βασίλαινα" για σύγχρονη γαστρονομία με άποψη

Υποστηρίζοντας πάντα με αγάπη την ουσία, ο "Βασίλαινας" επιμένει στην αρμονική συνάντηση γεύσης και ατμόσφαιρας.

Βασίλαινας

'Ενας γοητευτικός χώρος υψηλής γαστρονομίας είναι ένα εστιατόριο που γνωρίζει καλά τη μαγειρική γλώσσα της εποχής του. 'Όταν μάλιστα μιλά τη γλώσσα αυτή για 100 και πλέον χρόνια, φροντίζει πάντα να προσθέτει νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις σε εαυτόν μα και στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης. Υποστηρίζοντας πάντα με αγάπη την ουσία, ο "Βασίλαινας" επιμένει στην αρμονική συνάντηση γεύσης και ατμόσφαιρας, καλλιεργώντας τις ιδέες με επιμέλεια για να προτείνει νέα πιάτα με διάθεση φιλοξενίας και υποδοχής των ανθρώπων που είναι εκεί για να δοκιμάσουν αλλά και να απολαύσουν κρασί και φαγητό σε έναν οικείο χώρο συνάντησης και μοιράσματος. Η υπέροχη αίθουσα, χαρακτηριστική και ιδιαίτερη με την επιβλητική γυάλινη walk-in κάβα, σε αγκαλιάζει αβίαστα αποπνέοντας τη γνώση της εμπειρίας και την αύρα της ανανεωμένης σύγχρονης φιλοσοφίας της ελληνικής κουζίνας, με έμφαση στο ψάρι και στις αναθεωρημένες εκδοχές κλασικών "επιτυχιών" δια χειρός του σεφ Μάνου Γαρνέλη, που ανταποκρίνονται σε ένα, σταθερά, υψηλό γαστρονομικό επίπεδο.

Περισσότερα στο αφιέρωμα Μετρόραμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.