Πασχαλινή απόδραση στο Athenaeum InterContinental

Η απόλυτη πασχαλινή ατμόσφαιρα και η ζεστή αίσθηση της γιορτινής πολυτέλειας σάς περιμένει σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης.

Cafezoe

Το Athenaeum InterContinental Athens, ξενοδοχείο που φημίζεται για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του, προσφέρει μια εναλλακτική ευκαιρία για τις πασχαλινές γαστρονομικές αποδράσεις την Κυριακή της Λαμπρής στο Cafezoe. 

Στην ατμοσφαιρική και κομψή σάλα του εστιατορίου, ή στον ηλιόλουστο χώρο δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου, το Πάσχα αποκτά άλλη διάσταση. Εδώ θα γευτείτε τον οβελία ψημένο παραδοσιακά συνοδεία μιας ποικιλίας εορταστικών εδεσμάτων από τα οποία φυσικά δεν θα λείπουν τα κόκκινα αυγά για να "τσουγκρίσετε" με τους αγαπημένους σας αλλά και φρεσκοφουρνισμένα πασχαλινά τσουρέκια.

Cafezoe

Για του λόγου το αληθές, ο οβελίας θα ψηθεί παραδοσιακά στη σούβλα δίπλα στην πισίνα ενώ σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς μπουφέδες της πόλης σάς περιμένουν η κλασική μαγειρίτσα, αρνί και κατσίκι στη σούβλα αλλά και ο υπέρτατος μεζές της εποχής, το κοκορέτσι, που θα απολαύσετε με ζωντανή ελληνική και ξένη μουσική. Στην γκάμα των επιλογών θα βρείτε επίσης αρνίσια συκωταριά τηγανιά, μοσχαρίσια φιλετάκια στη σχάρα, γαρδουμπάκια, σεφταλιές, σπανακόπιτα και παρασκευές με ψάρια. Η πασχαλινή γευστική φιέστα θα ολοκληρωθεί με γαλακτομπούρεκο, σοκολατίνα, τάρτα φράουλα και πολλές άλλες γλυκές προτάσεις. 

Cafezoe

Πασχαλινό Γεύμα Buffet στο Εστιατόριο Cafezoe (12.30 μ.μ – 4 μ.μ) | 65 €/ άτομο | Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν | Παιδιά 6-12 ετών: 50% έκπτωση | Περισσότερες πληροφορίες:  https://athenaeum.intercontinental.com/archive/Newsletters/E23/AIA_E23_GR.htm

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.