Χτισμένο στην πλαγιά του βράχου στο Ημεροβίγλι, το πιο αποκλειστικό σημείο της καλντέρας, το "Kivotos Santorini" συνδυάζει την κομψότητα και την πανοραμική θέα με τη γαλήνη και την ηρεμία, αποτελώντας ένα από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία της δημοφιλούς Κυκλάδας. Το γαστρονομικό του asset, το "Mavro Restaurant" παρουσιάζει πάντοτε το δικό του έντονο ενδιαφέρον και το ίδιο θα συμβεί και αυτό το καλοκαίρι. Το επιβλητικό εστιατόριο υποδέχεται αυτό το καλοκαίρι τον βραβευμένο σεφ Δημήτρη Κατριβέση, ο οποίος θα έχει τη γευστική επιμέλεια.
Με μια από τις πιο συγκλονιστικές βίστες της Καλντέρας, ο ανατρεπτικός σεφ θα παρουσιάσει τρία μενού γευσιγνωσίας με έντονο θαλασσινό άρωμα και πιάτα όπως το καρπάτσιο καλαμαριού με στρατσιατέλα καρότου και ξύδι χαμομηλιού, ή το πελαγίσιο ψάρι με σάλτσα μπουγιαμπέσας και γάρο μαστίχας.
Tradinnovation και στη Σαντορίνη
Η ποικιλομορφία των προϊόντων του νησιού σε συνδυασμό με τα ταξίδια του σεφ, δημιουργούν ένα μενού που ισορροπεί μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας - ακριβώς δηλαδή ό,τι συναντάμε και στο εστιατόριο του Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο, το πολύ αξιόλογο "Thama". Όλες οι παρασκευές ετοιμάζονται καθημερινά, με φρέσκα, τοπικά προϊόντα, που παράγονται με σεβασμό στη γη της Σαντορίνης.
Στο μενού πρωταγωνιστούν τα φρέσκα ψάρια που παραδίδονται καθημερινά από τους ντόπιους ψαράδες των παραθαλάσσιων χωριών του νησιού. Ένα μενού σε αρμονία με τις ρίζες και τις ελληνικές παραδόσεις, με τολμηρές και εκρηκτικές γεύσεις που βασίζεται στη χρήση της ανοικτής φωτιάς. Διαφορετικά πιάτα τοποθετούνται στη μέση ως φόρος τιμής στο ελληνικό 'μοίρασμα' και την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα.
Info
Ημεροβίγλι
Τηλ. 2286 028490
www.mavrosantorini.com
Έναρξη λειτουργίας: 6 Απριλίου 2023
Έναρξη Degustation service: 15 Μαΐου
Δευτέρα – Κυριακή 18:00-23:00
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.