Πασχαλινή απόδραση με κομψή πολυτέλεια στο "Explorer’s Bar Bistro"

Η μητροπολιτική αύρα του bar-bistro στον ημιώροφο του "NJV Athens Plaza" δίνει ξεχωριστή νότα στη Λαμπρή όσων παραμείνουν στην Αθήνα.

njv athens plaza - explorers bar

Η παραμονή σας στην πρωτεύουσα τις ημέρες του Πάσχα μπορεί να σας προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία εορτασμού στον χώρο του Explorer’s Bar Bistro.

athens_plaza

Ο χώρος του "Explorer’s Bar Bistro", στον ημιώροφο του "NJV Athens Plaza" στην καρδιά της Αθήνας, είναι η επιτομή της κομψότητας. Με αέρα κλασικού βρετανικού member club αλλά προσβάσιμο σε όλους, λαδί Chesterfield καθίσματα, ξύλινη επένδυση στους τοίχους, χειροποίητα χαλιά και κρυστάλλινες απλίκες, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για γεύμα και δείπνo καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Εδώ θα απολαύσετε καθημερινά το πλούσιο a la carte menu συνοδεία επιλεγμένων κρασιών και cocktails με επιλογές ιδανικές και για την περίοδο της νηστείας όπως το καραμελωμένο χταπόδι με φάβα από σιφνέικα ρεβίθια παρθένο ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξίδι ή το ταρτάρ από φρέσκιες γαρίδες Αμβρακικού, μαριναρισμένο αβοκάντο με τομάτα και γρανίτα από αγγούρι.

athens_plaza

Για το Μ. Σάββατο ο σεφ και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει ένα ακόμα μενού με άρωμα Παράδοσης. Οι αναστάσιμες προτάσεις περιλαμβάνουν σπιτική μαγειρίτσα με άφθονα μυρωδικά, τριμμένο χαρούπι με τρίχρωμα τοματίνια λάδι βασιλικού και ξύγαλο Σητείας, κότσι από αρνάκι γάλακτος σιγομαγειρεμένο με πέντε μπαχαρικά, πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και καραμελωμένες πατάτες νουαζέτ ενώ το δείπνο σας θα κλείσει με γλυκό της "Madame Fraise" (Amande ή Cocoa Bean). Την Κυριακή του Πάσχα, μεταξύ άλλων θα γευτείτε με την παρέα σας ψητό αρνί με μυρωδικά μαγειρεμένο πάνω σε κληματόβεργες, κοκορέτσι με θυμάρι, κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού, γαρδουμπάκια λεμονάτα με φρέσκια ρίγανη και φιλετάκια κοτόπουλο με λιαστή τομάτα, συνοδευόμενα από τζατζίκι, ψητά λαχανικά και πατάτες baby φούρνου με δεντρολίβανο. Το γεύμα σας θα ολοκληρωθεί με τα γλυκά της "Madame Fraise".

Ακόμα, όπως κάθε Πάσχα , έτσι και φέτος, το "N.J.V. Athens Plaza", τιμά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα φέρνοντάς την με την υπηρεσία catering στην άνεση του σπιτιού σας με φροντισμένα πασχαλινά πιάτα που θα απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Μενού Μ. Σαββάτου: 68 € / άτομο (περιλαμβάνεται 1 φιάλη House Wine, λευκό ή κόκκινο) / 2 άτομα | Παιδιά έως 5 ετών χωρίς χρέωση, παιδιά 6 - 12 ετών 50% έκπτωση
Μενού Πάσχα: 78 € / άτομο (περιλαμβάνεται 1 φιάλη House Wine (λευκό ή κόκκινο) / 2 άτομα | Παιδιά έως 5 ετών χωρίς χρέωση, παιδιά 6 - 12 ετών 50% έκπτωση| Μενού catering εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.