Λαμπερό επετειακό πάρτυ στο "Nuéra"

Το εντυπωσιακό bistro & bar στη Γλυφάδα κλείνει δύο χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με ένα ξέφρενο πάρτυ.

Nuéra

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τότε που το μοντέρνο bistro και bar άνοιξε τις πόρτες του στη Γλυφάδα. Η κομψή αισθητική του χώρου, που θυμίζει σύγχρονο γαλλικό bistro, η υπογραφή της εμπειρίας του Μιχάλη Ντουνέτα στη γευστική επιμέλεια και του Νίκου Μπάκουλη του "The Clumsies" στην cocktail list, σύντομα καθιέρωσαν το πόστο ως ένα από τα πιο δημοφιλή στο χάρτη των νοτίων προαστίων. 

Την Κυριακή 2 Απριλίου λοιπόν, (6 μ.μ), δημιουργοί, ομάδα και θαμώνες γιορτάζουν τα δύο χρόνια του "Nuéra" με ένα μεγάλο επετειακό πάρτι με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στα decks και τον  Dee Jay Pano στο intro Set να δίνουν τον τόνο μέχρι αργά. Φύγαμε για Γλυφάδα!

Περισσότερες πληροφορίες

Nuera Athens

Κύπρου 57, Γλυφάδα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.