Οι θαλασσινές σπεσιαλιτέ του γνωστού εστιατορίου της οικογένειας Βουλγαράκη, που το κατέστησαν δημοφιλές πόστο στο Παλαιό Φάληρο, φέρουν πλέον την υπογραφή της εμπειρίας νέου τιμονιέρη στην κουζίνα, του σεφ Γιώργου Τσαπάρα.
Στη φωτεινή σάλα, όπου το θαλασσινό στοιχείο δίνει ηχηρό "παρών" σε περιβάλλον με ευχάριστη casual αύρα, "μπαρκάρουν" καθημερινά συνταγές με μοντέρνο ύφος φτιαγμένες με φρέσκες πρώτες ύλες. Το νέο μενού αγαπά τα ωμά ορεκτικά, που παραμένουν πρωταγωνιστές, με προτάσεις όπως το steak tartar ξιφία με κάπαρη, κρεμμύδι και soya cured yolk, το σεβίτσε θαλασσινών με leche de tigre και jalapenos- πάντα φτιαγμένο με το ψάρι ημέρας- , τη σαλάτα πατάτα με χέλι με πατάτα Περού, edamame, καρότο, καλαμπόκι και χέλι και το φρικασέ με ψάρι ημέρας, σελινόριζα, σαλικόρνια και μυρωδικά, σε ένα ολοκληρωμένο ψαροφαγικό σενάριο.