4 Hands dinner με τους Luca Piscazzi και Arnaud Bignon στη "Σπονδή"

Δύο εξαιρετικοί Χρυσοσκουφάτοι και μισελενάτοι σεφ, ο Luca Piscazzi, head chef του "Pelagos" στο "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" και ο Arnaud Bignon, Executive chef της "Σπονδής", συναντιούνται στην κουζίνα της «Σπονδής».

Σπονδή 4 hands

Ο ταλαντούχος σεφ του fine dining θαλασσινού εστιατορίου του "Four Seasons", στις 28 Μαρτίου θα βρεθεί στην κουζίνα της "Σπονδής", φιλοξενούμενος του Arnaud Bignon, για ένα "4 hands dinner” σε μια δημιουργική συνάντηση γης και θάλασσας. Η φινετσάτη γαστρονομική ματιά των βραβευμένων με ένα αστέρι Michelin σεφ θα αποτυπωθεί σε γαστρονομικές προτάσεις ωκεανού και γης όπως το μαγιάτικο (ceviche) με tagliolini λαγόχορτου, το μπαρμπούνι (Meuniere) με hollandaise από σαφράν, ελιά Καλαμών και γλυκόριζα και το μοσχάρι με αγκινάρα Ιερουσαλήμ, λεμόνι, κάπαρη και εστραγκόν.

Διαβάστε Επίσης

Μενού Σπονδή-Pelagos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.