Το Κυριακάτικο brunch του Athénée φέρνει την άνοιξη με καλεσμένο έναν από τους πιο ταλαντούχους pastry chef της γενιάς του, τον Μπάμπη Ζιντίλη. Mε εντυπωσιακή πορεία σε βραβευμένα εστιατόρια όπως το "Funky Gourmet" και το "Opso" του Λονδίνου, ο δημιουργός του boutique ζαχαροπλαστείου "Σουit by Babis Zidilis" κάνει μια στάση από τις 12 Μαρτίου και έως τις 2 Απριλίου στο κοσμοπολίτικο Athénée, φιλοξενούμενος του executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα.
Οι γεύσεις που επιλέγει να παρουσιάσει για τέσσερις Κυριακές ξεδιπλώνοντα σε γλυκά όπως Sacher torte, τάρτα λεμόνι, πάστα αμυγδάλου, κέικ Barozzi, πορτοκαλόπιτα και ρυζόγαλο με στόχο να παρουσιάσει οικείες και αγαπημένες για το κοινό προτάσεις με φινετσάτες πινελιές και τεχνικές που εφαρμόζονται στις κουζίνες υψηλών απαιτήσεων.
12/3-2/4, 1 μ.μ-5 μ.μ