Είθισται την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας χιλιάδες Αθηναίοι να επισκέπτονται την ψαραγορά για να αγοράσουν τα σαρακοστιανά τους για το τραπεζι της επόμενης ημέρας. Απο τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν, στη Βαρβάκειο αγορά, τα ψώνια και η γιορτινή διάθεση κρατούν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Σε αυτό το ρυθμό θα κινηθεί και το "Hasapika central market" που θα στήσει τις ψησταριές του και θα μας παρουσιάσει το νέο του concept με μύδια γαρίδες και χταπόδια στα καρβουνα. Ο βραβευμένος Michele θα σερβίρει χειροποίητα ζυμαρικά με γαρίδες και μύδια ενώ ο Θεσσαλονικιός σεφ Δημήτρης Δαούτης θα ετοιμάσει σπεσιαλιτέ όπως σαγανάκι λεμονάτο, μύδοπίλαφο ταραμοσαλάτα, χταποδοκεφτέδες. Από το ψαροφαγικό τσιμπούσι δεν θα λείπει το sushi kiosk για τους λάτρεις της ωμοφαγίας ενώ όλα αυτά θα σερβίρονται σε τραπεζάκια που θα στηθούν κατά μήκος της αγοράς. Από το ολοήμερο πάρτι δεν θα λείπουν αποστάγματα όπως τσίπουρο και ούζο και πάντα μπορείτε να πάρετε πακέτο για το σπίτι ή τη βόλτα σας. Και αν δεν χορτάσετε, το ίδιο σκηνικό θα στηθεί και την Καθαρά Δευτέρα απο τις 12 το μεσημέρι ως το βράδυ.