Στο "Mercato" θα βρεις το πιο πλούσιο brunch για την Καθαρά Δευτέρα

Το ειδικό μενού για την Καθαρά Δευτέρα επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Σπύρος Γεωργάκης.

Brunch Mercato Καθαρά Δευτέρα 2023

Για τα όσα -πληθωρικά και νόστιμα- συμβαίνουν κάθε Κυριακή στο εστιατόριο "Mercato" του "Four Seasons Athens", έχεις διαβάσει εδώ. Με την αφορμή της Καθαρής Δευτέρας, το fine comfort ιταλιάνικο σποτ ετοιμάζει τόσο για τους διαμένοντες του ξενοδοχείου όσο και για τους εξωτερικούς επισκέπτες ένα ξεχωριστό brunch με νηστίσιμα πιάτα.

Το ειδικό μενού για την Καθαρά Δευτέρα επιμελήθηκε ο ταλαντούχος σεφ Σπύρος Γεωργάκης, καταφέροντας να ενώσει την υψηλή γαστρονομία με την παράδοση, σε ένα ακόμη γενναιόδωρο μεσημεριανό γεύμα.

Brunch Mercato Καθαρά Δευτέρα 1

Στο πλούσιο, νηστίσιμο brunch του "Mercato" θα βρεις μεταξύ άλλων χειροποίητη λαγάνα, αφράτη ταραμοσαλάτα, στρείδια και premium θαλασσινά εδέσματα, φρέσκα ζυμαρικά με καραβίδες, ριζότο με γαρίδες και φυσικά παραδοσιακά ντολμαδάκια. 


Info

Το special brunch του Mercato για την Καθαρά Δευτέρα 2023 θα σερβίρεται από τις 13:00 έως τις 16:30. 
Τιμή: €95/ άτομο.
Για κρατήσεις, τηλ. 210 8901199.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.