Βραβευμένα πιάτα μαζί με premium και ultra-premium κρασιά στο "The Zillers"

Μία πρωτοβουλία που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομική σκηνή και την αναβαθμίζει με τη συνοδεία εξαιρετικών κρασιών.

The Zillers Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Έναν νέο ενδιαφέρον μηνιαίο κύκλο γευστικών συναντήσεων  εγκαινιάζει η Trinity Wines το 2023 με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους σεφ, σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν γευστικές δημιουργίες μαζί με premium και ultra-premium  κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. 

> Διάβασε ακόμη: Η φάση είναι ράμεν

Μετά την πρώτη γευστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin "CTC" του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, ακολουθεί το (επίσης  βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin) "The Zillers", με επικεφαλής της κουζίνας του τον Παύλο Κυριάκη. 

Κρασιά Trinity
Kynthia Kindeli

Στόχος είναι να δοκιμαστούν κρασιά που είναι είτε περιορισμένης παραγωγής ή υψηλού κόστους το οποίο επιδοτείται από την Trinity Wines. Επιδιώκεται μια optimum γευστική 'συνομιλία' που απογειώνεται ως συνδυασμός και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. 


Info

22 Φεβρουαρίου 2023
Κρατήσεις: 210 3222277

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια