Βραβευμένα πιάτα μαζί με premium και ultra-premium κρασιά στο "The Zillers"

Μία πρωτοβουλία που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομική σκηνή και την αναβαθμίζει με τη συνοδεία εξαιρετικών κρασιών.

The Zillers Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Έναν νέο ενδιαφέρον μηνιαίο κύκλο γευστικών συναντήσεων  εγκαινιάζει η Trinity Wines το 2023 με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους σεφ, σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν γευστικές δημιουργίες μαζί με premium και ultra-premium  κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. 

> Διάβασε ακόμη: Η φάση είναι ράμεν

Μετά την πρώτη γευστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin "CTC" του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, ακολουθεί το (επίσης  βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin) "The Zillers", με επικεφαλής της κουζίνας του τον Παύλο Κυριάκη. 

Κρασιά Trinity
Kynthia Kindeli

Στόχος είναι να δοκιμαστούν κρασιά που είναι είτε περιορισμένης παραγωγής ή υψηλού κόστους το οποίο επιδοτείται από την Trinity Wines. Επιδιώκεται μια optimum γευστική 'συνομιλία' που απογειώνεται ως συνδυασμός και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. 


Info

22 Φεβρουαρίου 2023
Κρατήσεις: 210 3222277

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.