Το "La Meat Maison" στηρίζει τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Με δύο δείπνα προσφοράς το La Meat Maison στην Κηφισιά, σε συνεργασία με τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς "Δεσμός” και "Polat Foundation”, γίνεται ένας ακόμα κρίκος στην παγκόσμια αλυσίδα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

La Meat Maison

Επιθυμώντας να συμμετάσχει στις δράσεις ανθρωπιστικής βοήθειας που ενεργοποίησε ο ισχυρός σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία, με περισσότερα από 37.000 θύματα και ακόμα περισσότερες εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένες ζωές, το La Meat Maison στην Κηφισιά ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης 2 φιλανθρωπικών δείπνων στήριξης προς τα θύματα της πρωτοφανούς αυτής καταστροφής. Στις 21 και 23 Φεβρουαρίου λοιπόν, και σε συνεργασία με τον ελληνικό μη φιλανθρωπικό οργανισμό "Δεσμός" και τον αντίστοιχο τουρκικό "Polat Foundation”, το εστιατόριο La Meat Maison θα σερβίρει σε ρυθμούς προσφοράς. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις δύο αυτές βραδιές, θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές και θα διατεθούν για την ανακούφιση των σεισμοπαθών και την κάλυψη των αναγκών τους. 

Ο "Δεσμός" είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος αξιοποιεί οικονομικές αλλά και σε είδος δωρεές που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και προορίζονται να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Μέχρι σήμερα ο "Δεσμός” έχει δημιουργήσει αξία 7 εκατομ. € για την κοινωνία, αλλάζοντας τις ζωές περισσότερων από 130.000 ανθρώπων. Ο "Polat" έχει μέχρι στιγμής αποστείλει στην περιοχή της Αττάλειας, 35 επικεφαλής και 300 τεχνικούς, 1 γερανό, 3 αυτοκίνητα, 1 φορτηγό και 27 φορτηγά, γεμάτα με όλα τα είδη βασικών ειδών, όπως γεννήτριες, θερμάστρες, κρεβάτια, κουβέρτες, ρούχα και είδη διατροφής. Η ομάδα του Polat Foundation έχει ήδη δημιουργήσει έναν προσωρινό χώρο στέγασης έκτακτης ανάγκης για 250 επιζώντες και συνεχίζει με ποικίλες δράσεις το έργο στήριξής της προς τις βεβαρημένες από το σεισμό περιοχές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/11/2024

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.