Από τη μία, το "Aeolis Tinos Suites", το διακριτικά πολυτελές και φιλόξενο ξενοδοχείο στην κορυφή του Τριαντάρου, με τα άνετα και κομψά δωμάτια, την εκπληκτική θέα και την πανέμορφη πισίνα, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής στην πολύ ιδιαίτερη Κυκλάδα. Από την άλλη, το "Napul’è", το ιταλικό εστιατόριο που δημιούργησαν οι Μάγκυ Ταμπακάκη και Francesco 'Ciccio' Granata, αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας και το οποίο αποτελεί από μόνο του αφορμή για να βρεθεί κανείς στη Βάρη.
Από την Βάρη (και) στην Τήνο
Τα δύο προαναφερθέντα spots ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι, με τη σύμπραξή τους να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στην Τήνο και το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου μέχρι πρότινος συναντούσε κανείς το -επίσης πολύ αξιόλογο- "Zoga".
Εκεί ακριβώς που κόβεται η ανάσα από την υπέροχη θέα, θα ανοίγει η όρεξη, χάρη στις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ του σεφ Ciccio και της Μάγκυς Ταμπακάκη που θα 'ξεκαλοκαιριάσουν' στον Τριαντάρο (σ.σ. το εστιατόριο στη Βάρη θα συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού).
> Διάβασε ακόμη: Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού
Το τηνιακό "Napul’è" -το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 26 Μαΐου και θα υποδέχεται κοινό και εκτός ξενοδοχείου καθημερινά από τις 18.00- θα διατηρήσει το ίδιο αθηναϊκό concept, διαφοροποιώντας κάποια πιάτα με ντόπιες πρώτες ύλες όπως το καρίκι και η αγκινάρα. Επίσης, ο Romeo Granata, γιος του Francesco, θα είναι ο pizzaiolo του project.
Η ομάδα του "Napul’è" θα έχει την πλήρη επιμέλεια του γευστικού κομματιού στο "Aeolis", καθώς θα μεριμνήσει ακόμη για το all day μενού του ξενοδοχείου -σε πιο comfort ρυθμούς- αλλά και το section του πρωϊνού, με πολλά περισσότερα καλούδια από το νησί της Τήνου.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.