Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο

Από τη μία, το "Aeolis Tinos Suites", το διακριτικά πολυτελές και φιλόξενο ξενοδοχείο στην κορυφή του Τριαντάρου, με τα άνετα και κομψά δωμάτια, την εκπληκτική θέα και την πανέμορφη πισίνα, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής στην πολύ ιδιαίτερη Κυκλάδα. Από την άλλη, το "Napul’è", το ιταλικό εστιατόριο που δημιούργησαν οι Μάγκυ Ταμπακάκη και Francesco 'Ciccio' Granata, αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας και το οποίο αποτελεί από μόνο του αφορμή για να βρεθεί κανείς στη Βάρη.

Από την Βάρη (και) στην Τήνο

Τα δύο προαναφερθέντα spots ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι, με τη σύμπραξή τους να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στην Τήνο και το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου μέχρι πρότινος συναντούσε κανείς το -επίσης πολύ αξιόλογο- "Zoga".

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο 3

Εκεί ακριβώς που κόβεται η ανάσα από την υπέροχη θέα, θα ανοίγει η όρεξη, χάρη στις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ του σεφ Ciccio και της Μάγκυς Ταμπακάκη που θα 'ξεκαλοκαιριάσουν' στον Τριαντάρο (σ.σ. το εστιατόριο στη Βάρη θα συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού).

> Διάβασε ακόμη: Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Το τηνιακό "Napul’è" -το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 26 Μαΐου και θα υποδέχεται κοινό και εκτός ξενοδοχείου καθημερινά από τις 18.00- θα διατηρήσει το ίδιο αθηναϊκό concept, διαφοροποιώντας κάποια πιάτα με ντόπιες πρώτες ύλες όπως το καρίκι και η αγκινάρα. Επίσης, ο Romeo Granata, γιος του Francesco, θα είναι ο pizzaiolo του project. 

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο 1

Η ομάδα του "Napul’è" θα έχει την πλήρη επιμέλεια του γευστικού κομματιού στο "Aeolis", καθώς θα μεριμνήσει ακόμη για το all day μενού του ξενοδοχείου -σε πιο comfort ρυθμούς- αλλά και το section του πρωϊνού, με πολλά περισσότερα καλούδια από το νησί της Τήνου.

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο 2

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.