Το καλό κρέας έχει πάντοτε απήχηση στους πιο μερακλίδες foodies της πόλης και όχι μόνο σε αυτούς. Τα προσεγμένα στην εντέλεια μέρη με την κοσμοπολίτικη essence από την άλλη, κάνουν κλικ σε όλους. Ακριβώς αυτούς τους δύο κόσμους φιλοδοξεί να ενώσει το "DB One", που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ντεμπουτάρει στα εστιατορικά δρώμενα της Αθήνας στις αρχές του επόμενου Μαρτίου.
High end κρεατοφαγία από ένα έμπειρο connoisseur
Πρόκειται για ένα premium steak house που καταφθάνει στη Γλυφάδα, με τη σφραγίδα του Ulas Tunc (πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι).
Το συγκεκριμένο σποτ θα τοποθετήσει στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος την high end κρεατοφαγία, με τον σεφ Tunc να έχει τη γενική επιμέλεια του όλου concept, συντονίζοντας μία εκπαιδευμένη στο πεδίο της καρνιβορικής γαστρονομίας ομάδα.
> Διάβασε ακόμη: Μία κουβέντα με τον Giovanni Scaraggi, δοκιμάζοντας τα πιάτα του 'Sole Giaguaro'
Στέγη του "DB One" θα είναι ένα ευρύχωρο και κομψά φροντισμένο εσωτερικό κοντά στην πλατεία Εσπερίδων, εκεί που η οδός Κύπρου συναντά την Ήρας και όπου μέχρι πρότινος έβρισκε κανείς την τρατορία "Pasta e Carne".
Ο επισκέπτης θα έχει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να επιλέγει το κρέας της αρεσκείας του από τις προθήκες και το ψυγείο (από τις δημοφιλέστερες ιαπωνικές ράτσες μέχρι τις διασημότερες του δυτικού κόσμου αλλά και κάποιες προτάσεις-έκπληξη), πριν αυτό "επεξεργαστεί" καταλλήλως από τους ανθρώπους της κουζίνας, με απώτερο στόχο να φτάσει στο τραπέζι στην καλύτερη δυνατή υφή και, ασφαλώς, γεύση.
Πολύ μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στο κομμάτι του μπαρ, με τη λίστα των cocktails αλλά και την επιμέλεια της κάβας να φέρει μία σημαντική υπογραφή, ενώ focus θα υπάρξει και στο οινικό πεδίο, με μία πλούσια γκάμα ετικετών.
Περισσότερα προσεχώς.
> Διάβασε ακόμη: Τρώγοντας στο 'Ekiben Kitchen', χαζεύοντας στο 'Ikigai Μarket'
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.