Το κυριακάτικο brunch του "Athénée", με τις προτάσεις του σεφ Νίκου Σκλήρα, που περιλαμβάνουν γνωστά πιάτα αλλά και νέες προσθήκες με την προσωπική του ματιά, έχει πλέον καθιερωθεί με θερμή ανταπόκριση των πιστών θαμώνων του εμβληματικού πόστου. Η εμπειρία συχνά-πυκνά φρεσκάρεται και στην κουζίνα του σεφ "φυσά" αέρας ανανέωσης με αναγνωρισμένους pastry chefs να φιλοξενούνται στο πάσο δημιουργώντας συνταγές με concept προσαρμοσμένο στην αρχοντιά του χώρου και τις σύγχρονες ανάγκες της συνήθειας του brunch.
Τη γλυκιά σκυτάλη λοιπόν από τις 15 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου (12 μ.μ - 5 μ.μ.) παίρνει ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, με το "The Timeless Brunch", όπου την τιμητική τους θα έχουν γλυκά - διαχρονικές αξίες της παλιάς Αθήνας όπως νουγκατίνα, σεράνο, Black Forest, τρούφα, τα οποία όμως σήμερα τείνουν να ξεχαστούν. Με χαρακτηριστικές "στυλιστικές" παρεμβάσεις, σύγχρονες τεχνικές και πολύ καλής ποιότητας υλικά, ο Μακρυνιώτης επιδιώκει, επικαλούμενος τη γεύση της μνήμης, να σηκώσει τον διακόπτη που πυροδοτεί τις αναμνήσεις του κλασικού ζαχαροπλαστείου σε έναν δημιουργικό σύνδεσμο του παρελθόντος με το παρόν.
Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία για να θυμούνται οι παλαιότεροι, να μαθαίνουν οι νεότεροι...