Στην αθηναϊκή του έδρα, το εστιατόριο που έχει μεταλαμπαδεύσει τη σπαρτιάτικη λιτότητα της ελληνικής ψαροφαγίας στα πέρατα του κόσμου (Καναδάς, ΗΠΑ, Μεξικό και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φιλοξενούν ναυαρχίδες του brand), προσφέρει μια φρέσκια πρόταση φιλοξενίας που αναδεικνύει την καλοφαγική φινέτσα της θαλασσοφαγίας.
Στην καλαίσθητη φωτεινή σάλα του με το εντυπωσιακό γλυπτό φωτιστικό που δεσπόζει στην οροφή απεικονίζοντας το δίχτυ του ψαρά, θα απολαύσετε ειδικά μελετημένα εορταστικά μενού όπου τον κυρίαρχο λόγο έχει η εξαιρετική πρώτη ύλη από τις θάλασσες της Ελλάδας, αλλά και την ευρύτερη λεκάνη της Μεσογείου, με μια σπουδαία γκάμα θαλάσσιων θησαυρών.
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ξεχωρίζουν η ψητή τσιπούρα με άγρια χόρτα εποχής, ο βιολογικός σολομός με φασόλια Πρεσπών piazzi και η αστακομακαρονάδα με κατακλείδα την "περφέτα Fabrizio", μια τάρτα πικρής σοκολάτας με σπιτική κρέμα, ή το εκμέκ κανταΐφι με παραδοσιακό με φύλλο κανταΐφι και φυστίκι Αιγίνης. Για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ανάμεσα στις εκπλήξεις του μενού ξεχωρίζουν το ταρτάρ σολομού με χαβιάρι Royal Gold, γιαούρτι και σχοινόπρασο, το ριζότο γάμπαρης αλλά και η μοναδική κρεοφαγική προσθήκη –λόγω των ημερών- το σιγομαγειρεμένο στο ξυλόφουρνο γουρουνόπουλο γάλακτος με baby πατάτες συνοδεία μια επιλεγμένης γκάμας εκλεκτών κρασιών.