Γέννημα-θρέμμα της Θεσσαλονίκης, με το πληθωρικό της ταμπεραμέντο εγγεγραμμένο στο DNA του, το "Thess Bao" έχει εδώ και καιρό αποκτήσει στέκι και στην Αθήνα, με τον πολυβραβευμένο σεφ Δημήτρη Παμπόρη, παρέα με τους Γιάννη Ζιόγκα και Γιάννη Πατέικα, να υπογράφει street food με γαστρονομική προσέγγιση και ατόφια νοστιμιά. Την έχουμε γνωρίσει μέσα από συνταγές όπως το all time classic bao με πανσέτα BBQ, kimchi αγγούρι και καπνιστή μαγιονέζα από μαύρο σκόρδο, αλλά και πάμπολλα baos ημέρας, όμως ειδικά για τις γιορτές η ατελείωτη γκάμα του "Thess Bao" εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο κι αποκτά καλό σκοπό, με τρεις αστεράτους σεφ να παρουσιάζουν αποκλειστικές guest συνταγές: Σωτήρης Ευαγγέλου, Αθηναγόρας Κωστάκος και Μανώλης Παπουτσάκης ετοιμάζουν baos με μοσχαρίσια μάγουλα barbacoa, μπακαλιάρο tempura και αρνάκι τσιγαριαστό αντίστοιχα, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση ΜΑΖΙ.
"Thess Bao": Γιορτινή γαστρονομία χειρός
Street food με γαστρονομική προσέγγιση και ατόφια νοστιμιά.