"Casareccio": Γιορτές αλά ιταλικά στον Χολαργό

Ποιοτικές πρώτες ύλες στα πιο αναγνωρίσιμα γαστρονομικά trademarks της "Μπότας", σε απολαυστικές εκδοχές.

Casareccio © Λεωνίδας Τούμπανος

O ζεστός και οικείος χώρος, με τα γήινα χρώματα και τα καρό τραπεζομάντιλα στα τραπέζια, δίνει αβίαστα την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κάποια τρατορία στη γείτονα χώρα, την ίδια στιγμή που το φιλικό σέρβις θα σε κάνει να βιώσεις μια θαλπωρή εξ ολοκλήρου σπιτική. Παράλληλα, στην κουζίνα του "Casareccio" –που διόλου τυχαία μεταφράζεται από τα ιταλικά ως "σπιτικό"– η ομάδα που επιμελείται το γευστικό κομμάτι φροντίζει να μεταμορφώνει ποιοτικές πρώτες ύλες στα πιο αναγνωρίσιμα γαστρονομικά trademarks της "Μπότας", σε απολαυστικές εκδοχές. Γνήσια ιταλική κουζίνα, λοιπόν, σε ένα άκρως αυθεντικό περιβάλλον. Επί του πιάτου, όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται σε καλοφτιαγμένες επιλογές, όπως τα σπιτικά πράσινα ραβιόλι, γεμιστά με μοσχαρίσια μάγουλα ραγού και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, η πίτσα Καπρέζε (με βουβαλίσια μοτσαρέλα, πέστο Τζενοβέζε και ψητά ντοματίνια) και το σιγομαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο οσομπούκο με νιόκι πατάτας.

Περισσότερες πληροφορίες

Casareccio

Ξανθίππου 84, Χολαργός
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.