Το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin και χρυσοσκουφάτο ρεστοράν στο "Four Seasons Astir Palace" συνδυάζει μια αύρα αριστοκρατικής χαλαρότητας με τη φινετσάτη κουζίνα του εξαιρετικά ταλαντούχου σεφ Luca Piscazzi. Στο μενού της παραμονής Χριστουγέννων φιγουράρουν πιάτα με γκράντε προφίλ, όπως το ταρτάρ καραβίδας με καρπάτσιο παντζαριού και σάλτσα από σαμπάνια και χαβιάρι, το ψητό στήθος πάπιας με φουαγκρά, πουρέ καρότου και λωτό και το ραβιόλι με μαύρη τρούφα, πορτσίνι, τζίντζερ και λάδι λεβάντας, ενώ αντίστοιχης λογικής είναι και το μενού της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με πιάτα όπως το σπαγγέτι με χαβιάρι, μαύρο ταχίνι και σάλτσα στρειδιών, το φουαγκρά ωρίμανσης σε κερί μέλισσας με καλαμπόκι, μαύρη τρούφα και ζωμό ρακόμελου και μανιταριών και το μοσχαρίσιο φιλέτο με μαύρη τρούφα και Bagna cauda.