"Scorpina": Fine dining ψαροφαγία

Φέτος τα Χριστούγεννα γιορτάστε εναλλακτικά, στο πιο chic στέκι μοντέρνας ψαροφαγίας, που σας περιμένει στον όμορφα στολισμένο χώρο του στην καρδιά του Νέου Ψυχικού.

Scorpina © Λεωνίδας Τούμπανος

Στο πιο chic στέκι μοντέρνας ψαροφαγίας και τις γιορτές πρωταγωνιστούν η υψηλή αισθητική με τον ιδιαίτερο φωτισμό, το πολυτελές μπαρ με την εντυπωσιακή σάλα και, φυσικά, το εκλεπτυσμένο μενού του. Η "Scorpina" σας καλωσορίζει σε ατελείωτους γιορτινούς μαραθώνιους απόλαυσης με άρωμα θάλασσας. Οι λάτρεις του είδους θα βρουν καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και όστρακα, είτε σε κλασικές προτάσεις είτε σε fusion εκδοχές και ευφάνταστες παραλλαγές, όπως καρπάτσιο, ταρτάρ, τιραντίτο και σεβίτσε. Καλούδια από όλες τις ελληνικές θάλασσες σε κοπές και μαγειρέματα που προτιμάτε. Δειπνήστε όπως σας αξίζει, συνοδεύοντας με ένα καλό κρασί από τη μεγάλη και πολύ καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες. Ανοιχτά καθημερινές από 1 έως 11 μ.μ. και Κυριακή από 1 έως 7 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Scorpina

Γρ. Ξενοπούλου 2, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.