Ραντεβού της υψηλής γαστρονομίας με την αστική κομψότητα σχεδιάζει να κλείσει το εστιατόριο "Geco" του πεντάστερου ξενοδοχείου "Gatsby Athens", φέρνοντας τη δημιουργική υπογραφή του Νίκου Ρούσσου και της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη στο Κέντρο της Αθήνας, από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου. Το δίδυμο του θρυλικού "Funky Gourmet" (2 Χρυσοί Σκούφοι και 2* Michelin) θα συμπράξει με του executive chef του ξενοδοχείου, και πολυβραβευμένο superyacht chef, Παναγιώτη Φλάκα, για ένα comfort all day menu υψηλών δημιουργικών στροφών και fun παρεΐστικης διάθεσης, που αναμένεται να ξεδιπλώσει ολοένα περισσότερα από τα πολλά του πρόσωπα στις ημέρες που έρχονται.
Η αρχή, πάντως, γίνεται με ένα bar food menu ιδανικό για τα breaks μας από το shopping στο κέντρο της Αθήνας, για απογευματινά aperitif και φυσικά για πολλά late night drinks. Ξεχωριστές επιλογές αποτελούν οι μπρουσκέτες σε μορφή μπάρας με φρέσκο ταραμά και αυγοτάραχο, ή το kebab τόνου που φτιάχνουμε μόνοι μας τυλίγοντάς το σε λαδόπιτα Ρόδου, αλλά και signature πιάτα όπως το lollipop καβουριού, το carpaccio παντζάρι και το λεμονοριγανάτο κοτόπουλο.
Παράλληλα, το "Geco" θα παρουσιάζει τον δικό του ορισμό για το brunch κάθε Σαββατοκύριακο, μέσα από πιάτα που ακροβατούν μεταξύ κλασικού και μοντέρνου, όπως τα αυγά με χόρτα στη σχάρα, ή το scrambled n’ kale, ενώ για τους επόμενους μήνες το εστιατόριο θα εξελίσσεται και θα αναδιαμορφώνεται συνεχώς, τόσο αρχιτεκτονικά όσο και γαστρονομικά.
Λέκκα 18, Σύνταγμα
2103216001