Ένα μικρό Μεξικό στην καρδιά της Αθήνας έχει δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό το πολύ όμορφο εστιατόριο "Tekila", που φοράει τα γιορτινά του και μας υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση για μια βραδιά που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη.
Το γενναιόδωρο ειδικό μενού του ρεβεγιόν (€ 75 κατ’άτομο) ξεκινά με κοκτέιλ καλωσορίσματος και ξεδιπλώνεται σε έξι στάδια που περιλαμβάνουν βελουτέ σούπα καλαμποκιού με τραγανό μπέικον και τσιπς tortilla, απολαυστικά μεξικάνικα ρολά chimichangas σε κρούστα πάνκο με chili con carne και pico de gallo ανανά καθώς και πλούσια χριστουγεννιάτικη σαλάτα με πρασινάδες, φύλλα μουστάρδας και μοσχαρίσια φιλετάκια σε κρούστα καλαμποκιού.
Κατόπιν στο τραπέζι θα καταφτάσει ένα μοναδικό ριζότο άγριων μανιταριών με λάδι μαύρης τρούφας και παρμεζάνα, όπως και το κυρίως πιάτο της βραδιάς που θα είναι μοσχαρίσια φιλετάκια Black Angus με πουρέ και πίκλα σελινόριζας σε καπνιστή σάλτσα από κρασί μαδέρα και τόνκα. Η γιορτινή αυτή πανδαισία θα κλείσει γλυκά με προφιτερόλ με τραγανά σουδάκια και γκανάς ζεστής σοκολάτας, ενώ τα decks θα αναλάβει από τις 10 μ.μ. και μετά ο DJ Chris Fild δίνοντας το σύνθημα για μια αυθεντική fiesta Mexicana που θα κρατήσει μέχρι αργά.
Εξίσου κεφάτα και γιορτινά, με υπέροχες μεξικάνικες γεύσεις, σούπερ κοκτέιλ και πολύ κέφι, θα κυλήσουν όλες αυτές οι ημέρες στο αγαπημένο στέκι του αθηναϊκού downtown που κάτι μας λέει ότι θα το τιμήσουμε ξανά και ξανά.