"Sense": Top Notch ρεβεγιόν με θέα

Εστιατόριο-προορισμός με την εκφραστική και σύγχρονης αντίληψης κουζίνα του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου που πατά σε συνταγές από όλη την Ελλάδα, αποτυπωμένες με δημιουργική ματιά.

Sense

Στην κορυφή του ξενοδοχείου "AthensWas", με την Ακρόπολη σε κοντινό πλάνο, το βραβευμένο με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και Top Notch 2022 "SENSE" είναι εστιατόριο-προορισμός με την εκφραστική και σύγχρονης αντίληψης κουζίνα του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου που πατά σε συνταγές από όλη την Ελλάδα, αποτυπωμένες με δημιουργική ματιά. Στο μενού της παραμονής των Χριστουγέννων πρωταγωνιστούν ραφιναρισμένα πιάτα, όπως το βασιλικό καβούρι με ρέβα, αβοκάντο, τσίλι, αφρό μαγιονέζας, τηγανητό ρύζι και πέρλες μπρικ, το ταρτάρ μόσχου με σταφίδα και κουκουνάρι, αλλά και γλυκά όπως το κλωστάρι με καρύδι, ενώ στο μενού της παραμονής Πρωτοχρονιάς ο παραδοσιακός λαχανοντολμάς αποκτά φινέτσα παρέα με καπνιστό χέλι, ενώ την εμπειρία συμπληρώνουν κρέμα από συκωτάκια πουλερικών με φουαγκρά και μοσχάρι Wagyu σε σφολιάτα, με πουρέ πράσου, μανιτάρια και τοπιναμπούρ με δαμάσκηνο.

Περισσότερες πληροφορίες

Sense

(ξεν. «AthensWas») Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Μακρυγιάννη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ποια είναι τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Αθήνας;

Τα μοναδικά βραβεία γεύσης που ψηφίζονται αποκλειστικά από το κοινό επιστρέφουν για 9η χρονιά, εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο: Αυτό των Tasty Awards x Esquire Best New Restaurants.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/02/2025

Βίος και (απολαυστική) Πολιτεία στο Chalet

Στο δημοφιλές all day bar-restaurant των ΒΠ, ο σεφ Βασίλης Τζίμας καταθέτει τη δική του, ξεχωριστή γευστική πρόταση.

Τα νέα αστέρια Michelin σε Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία

Οι καινούριες βραβεύσεις και οι κορυφαίες γαστρονομικές τάσεις στο Νησί και στο μικρότερο νησί, ακριβώς δίπλα.

Η Striggla που σέρβιρε αρνάκι (και γαστρονομικό φρυγαδέλι)

Η δημοφιλής γαστροταβέρνα του Αμαρουσίου παίζει σε νόστιμες στροφές και ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς λόγους.

8 Hands Dinners με διαφορετική Surf & Turf ματιά στο Brutus Tavern

Στις 18 και τις 25 Φεβρουαρίου, οι Μιχάλης Νουρλόγλου και Στέφανος Ρίζος υποδέχονται κατά σειρά Γρηγόρη Κίκη και Παναγιώτη Γιακαλή, καθώς και Χάρη Νικολούζο και Μανώλη Παπουτσάκη.

Το "Μπαρ Μπεε Κιου" πιάνει…Πασαλιμάνι με ανανεωμένο μενού

Το "Μπαρ Μπεε Κιου" επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα, στην ευρύτερη συνοικία του Πειραιά και συγκεκριμένα στο φουτουριστικό νέο κατάστημα στο Πασαλιμάνι, στον αριθμό 7 της Αγγέλου Μεταξά.

Ένα από τα κορυφαία cheeseburgers της πόλης, τώρα και στον Νέο Κόσμο

Σερβίρεται πια (και) ακριβώς απέναντι από έναν εκ των κορυφαίων γύρων της Αθήνας.