Στην κορυφή του ξενοδοχείου "AthensWas", με την Ακρόπολη σε κοντινό πλάνο, το βραβευμένο με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και Top Notch 2022 "SENSE" είναι εστιατόριο-προορισμός με την εκφραστική και σύγχρονης αντίληψης κουζίνα του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου που πατά σε συνταγές από όλη την Ελλάδα, αποτυπωμένες με δημιουργική ματιά. Στο μενού της παραμονής των Χριστουγέννων πρωταγωνιστούν ραφιναρισμένα πιάτα, όπως το βασιλικό καβούρι με ρέβα, αβοκάντο, τσίλι, αφρό μαγιονέζας, τηγανητό ρύζι και πέρλες μπρικ, το ταρτάρ μόσχου με σταφίδα και κουκουνάρι, αλλά και γλυκά όπως το κλωστάρι με καρύδι, ενώ στο μενού της παραμονής Πρωτοχρονιάς ο παραδοσιακός λαχανοντολμάς αποκτά φινέτσα παρέα με καπνιστό χέλι, ενώ την εμπειρία συμπληρώνουν κρέμα από συκωτάκια πουλερικών με φουαγκρά και μοσχάρι Wagyu σε σφολιάτα, με πουρέ πράσου, μανιτάρια και τοπιναμπούρ με δαμάσκηνο.
"Sense": Top Notch ρεβεγιόν με θέα
Εστιατόριο-προορισμός με την εκφραστική και σύγχρονης αντίληψης κουζίνα του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου που πατά σε συνταγές από όλη την Ελλάδα, αποτυπωμένες με δημιουργική ματιά.