"Matsuhisa Athens": Ηigh-end γιορτινή εμπειρία

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η υψηλή ποιότητα της βραβευμένης κουζίνας του Nobu αποτυπώνεται σε απολαυστικά μενού.

MATSUHISA ATHENS

Tο εστιατόριο-σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή Ριβιέρα υποδέχεται τους πιστούς θαμώνες του τις τελευταίες μέρες του χρόνου φορώντας τα γιορτινά του. Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η υψηλή ποιότητα της βραβευμένης κουζίνας του Nobu αποτυπώνεται σε απολαυστικά μενού και προτάσεις όπως dumplings με γαρίδες Κοιλάδας και χαβιάρι, dry aged rib-eye steak με chimichurri, Kagoshima Wagyu beef A5+ και ένα εντυπωσιακό Matsuhisa sushi selection για τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας. 

Την εμπειρία συμπληρώνουν οι προτάσεις του εντυπωσιακού και ανανεωμένου wine room με premium επιλογές σε σαμπάνια, διεθνείς και ελληνικές ετικέτες και ποικιλία επιλεγμένων κρασιών. Σε γιορτινή "διάθεση", όμως, μπαίνει και το brunch του σαββατοκύριακου με μια all-day brunch εμπειρία και τις δημιουργίες του head chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου, και του executive chef Τόνυ Βρατσάνου να δένουν ιδανικά με την κάρτα των κοκτέιλ. 

(Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτ.-Πέμ. 19:00-00:00, Παρ. 19:00-00:30, Σάβ. 13:30-00.30, Κυρ. 13:30-00.00)
 

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.