Tο εστιατόριο-σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή Ριβιέρα υποδέχεται τους πιστούς θαμώνες του τις τελευταίες μέρες του χρόνου φορώντας τα γιορτινά του. Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η υψηλή ποιότητα της βραβευμένης κουζίνας του Nobu αποτυπώνεται σε απολαυστικά μενού και προτάσεις όπως dumplings με γαρίδες Κοιλάδας και χαβιάρι, dry aged rib-eye steak με chimichurri, Kagoshima Wagyu beef A5+ και ένα εντυπωσιακό Matsuhisa sushi selection για τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας.
Την εμπειρία συμπληρώνουν οι προτάσεις του εντυπωσιακού και ανανεωμένου wine room με premium επιλογές σε σαμπάνια, διεθνείς και ελληνικές ετικέτες και ποικιλία επιλεγμένων κρασιών. Σε γιορτινή "διάθεση", όμως, μπαίνει και το brunch του σαββατοκύριακου με μια all-day brunch εμπειρία και τις δημιουργίες του head chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου, και του executive chef Τόνυ Βρατσάνου να δένουν ιδανικά με την κάρτα των κοκτέιλ.
(Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτ.-Πέμ. 19:00-00:00, Παρ. 19:00-00:30, Σάβ. 13:30-00.30, Κυρ. 13:30-00.00)