"Musique Café and More": Από τη φάρμα της Νάξου στο γιορτινό τραπέζι του Παγκρατίου

O ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Βλάχος προτείνει πολύ ιδιαίτερα πιάτα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Musique Café and More © Λεωνίδας Τούμπανος

Μια γευστική πανδαισία προσφέρει τις ημέρες των γιορτών το αγαπημένο all-day στέκι στην καρδιά του Παγκρατίου. Έχοντας στη διάθεσή του πρώτης τάξης λαχανικά και κρεατικά από τη φάρμα του "Musique Café and More" στη Νάξο, ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Βλάχος προτείνει για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων πιάτα πολύ ιδιαίτερα, όπως η σούπα γλυκοκολοκύθας με κρέμα τζίντζερ και κρουτόν ή το χοιρινό φιλέτο που συνδυάζει ανατρεπτικά κρέμα γκοργκοντζόλα, πατάτες σοτέ και μαύρο σκόρδο. 

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινείται και το ειδικό μενού της Πρωτοχρονιάς που επιφυλάσσει, ανάμεσα σε άλλα, έναν πολύ δελεαστικό μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο μαγειρεμένο μπρεζέ, με ριζότο αρωματισμένο με σαφράν και σάλτσα κόκκινου κρασιού, ενώ το εστιατόριο παραμένει κοντά μας και ανήμερα των γιορτών (25/12 και 1/1) με σπέσιαλ πιάτα όπως γαλοπούλα, γουρουνόπουλο και άλλα εδέσματα, στο πνεύμα των ημερών. 

Περισσότερες πληροφορίες

Musique All Day Resto Bar

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.