Για γιορτινή έξοδο με ιταλιάνικο "αέρα", η ανανεωμένη τρατορία του Δημήτρη Τσουκάρη, με 35 και πλέον χρόνια ιστορίας, είναι σημείο αναφοράς και για τις γιορτινές μας εξόδους. Η ταλαντούχα σεφ Κυριακή Φωτοπούλου, που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της κουζίνας, έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστά μενού για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Χειροποίητα ραβιόλι γεμιστά με σπανάκι και μασκαρπόνε, γαλοπούλα γεμιστή με ξηρούς καρπούς, ρύζι και σταφίδα, και πανετόνε σε δημιουργική εκδοχή είναι μερικά από όσα θα δοκιμάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ αυθεντικό πανετόνε από την Ιταλία θα είναι διαθέσιμο προς πώληση. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τον τόνο δίνουν πιάτα με ωραίες γευστικές αρμονίες, όπως η σούπα με πράσινο μήλο, κάστανα και τραγανό προσούτο, το ριζότο με χτένια, τα μοσχαρίσια μάγουλα με γλυκοπατάτα και η γιορτινή πάβλοβα.