"Da Bruno": Ρεβεγιόν με ιταλική αύρα

Η ταλαντούχα σεφ Κυριακή Φωτοπούλου, που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της κουζίνας, έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστά μενού για τα δύο ρεβεγιόν.

Da Bruno

Για γιορτινή έξοδο με ιταλιάνικο "αέρα", η ανανεωμένη τρατορία του Δημήτρη Τσουκάρη, με 35 και πλέον χρόνια ιστορίας, είναι σημείο αναφοράς και για τις γιορτινές μας εξόδους. Η ταλαντούχα σεφ Κυριακή Φωτοπούλου, που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της κουζίνας, έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστά μενού για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Χειροποίητα ραβιόλι γεμιστά με σπανάκι και μασκαρπόνε, γαλοπούλα γεμιστή με ξηρούς καρπούς, ρύζι και σταφίδα, και πανετόνε σε δημιουργική εκδοχή είναι μερικά από όσα θα δοκιμάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ αυθεντικό πανετόνε από την Ιταλία θα είναι διαθέσιμο προς πώληση. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τον τόνο δίνουν πιάτα με ωραίες γευστικές αρμονίες, όπως η σούπα με πράσινο μήλο, κάστανα και τραγανό προσούτο, το ριζότο με χτένια, τα μοσχαρίσια μάγουλα με γλυκοπατάτα και η γιορτινή πάβλοβα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.