Στο "Varoulko Seaside" για λαμπερά νόστιμες γιορτές

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο υψώνει στο κατάστρωμά του γιορτινή σημαία.

varoulko seaside

Με τις γιορτές να βρίσκονται μια ευχή μακριά, ο καπετάνιος των ελληνικών γευστικών θαλασσών Λευτέρης Λαζάρου και το πλήρωμά του ετοιμάζονται να σαλπάρουν για ακόμη μία φορά στα πελάγη της υψηλής γαστρονομίας, με πλεούμενο ασφαλώς το "Βαρούλκο". Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο, διατηρώντας πάντοτε τη ζεστή ατμόσφαιρα, την κομψότητα, τη φινέτσα και, παράλληλα, την αυθεντικότητά του, υποδέχεται στο κατάστρωμά του παλιούς και νέους ταξιδιώτες της απόλαυσης, σε μια εμπειρία που πατά σε κλασικές και αγαπημένες συνήθειες αλλά και στις βιώσιμες προσταγές του παρόντος και του μέλλοντος.

Πιάτα όπως η σούπα κάστανο με μανιτάρια κανθαρέλες και ταρτάρ καραβίδας ή η αντίστοιχη κουνουπιδιού με κενέλ κόκκινης γαρίδας Κοιλάδας και μπρινουάζ λαχανικών, το μακαρόν από κρόκο Κοζάνης με κρέμα από καπνιστό χέλι ή το τουίλ με μελάνι σουπιάς, αβγοτάραχο Μεσολογγίου και κρέμα ξινομυζήθρας, η γκιόζα με γέμιση σφυρίδας, λαχανικά και σάλτσα λάιμ ή το ορτύκι με μπαλοτίνα δράκαινας και κους κους είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα στρέψουν το γαστρονομικό ενδιαφέρον στη φρεσκαρισμένη προμενάδα του Μικρολίμανου κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Επιπροσθέτως, ο ταλαντούχος και καταξιωμένος pastry chef Θοδωρής Μωυσίδης βάζει τη δική του υπογραφή σε ένα εξίσου υψηλού επιπέδου γαστρονομικό φινάλε, με τις ιδιαίτερες, γλυκές γεύσεις και γιορτινές δημιουργίες του.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.