Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.

Ο Jan Konetzki στο Pelagos

Η εξαιρετική τεχνογνωσία του πολυβραβευμένου sommelier και director του "Wines of Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square & Private Club", Jan Konetzki, εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια μιας εκπληκτικής καριέρας δεκαπέντε ετών στη γαστρονομία και τη φιλοξενία υψηλής ποιότητας, ξεκινώντας με μια μαθητεία και την πρώτη πρακτική sommelier στο ξενοδοχείο και εστιατόριο Louis C. Jacob του Αμβούργου, που σύντομα ακολούθησε μία ταχεία επαγγελματική εξέλιξη στο Λονδίνο. Μέσα σε τρία χρόνια έγινε επικεφαλής sommelier στο εστιατόριο Gordon Ramsay. Από τότε, συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο διακεκριμένους σεφ του κλάδου, όπως ο Gordon Ramsay, η Anne-Sophie Pic και η Clare Smyth.

Συχνά αναφέρεται ως ένας από τους πιο δημιουργικούς και επιδραστικούς επαγγελματίες του χώρου και έχει βραβευτεί τέσσερις φορές με τον τίτλο του βρετανικού sommelier της χρονιάς. 

Pelagos Athens

Luca Piscazzi Pelagos Four Seasons

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin "Pelagos" του Four Seasons Athens υποδέχεται τον Jan Konetzki, για δύο βραδιές με ένα ξεχωριστό wine dinner. Για την περίσταση, ο σεφ Luca Piscazzi δημιούργησε ένα αποκλειστικό μενού 6 πιάτων, το οποίο ενισχύει η επιλογή κρασιών του Jan Konetzki. Αποτίοντας φόρο τιμής ο ένας στην καταγωγή του άλλου, ο Jan Konetzki σχεδίασε ένα συνδυασμό με ιταλικές και γερμανικές ετικέτες και μια επιλογή γαλλικών grand crus, όπως το εμβληματικό Les Forts de Latour 2011 και το Chateau Latour 1999.


Info

Τιμή: €450/ άτομο (περιλαμβάνεται το μενού και το wine pairing)

Δες το μενού εδώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8901190

Περισσότερες πληροφορίες

Pelagos

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.