Σαββατοκύριακα για brunch στο Matsuhisa Athens

Τα Σαββατοκύριακα, οι λάτρεις της διεθνούς κουζίνας του βραβευμένου Nobu απολαμβάνουν το ανανεωμένο brunch μενού του Matsuhisa Athens στον μαγευτικό κόλπο του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Matsuhisa brunch

Η διαχρονική ποιότητα του Matsuhisa Athens αποτυπώνεται στο νέο brunch μενού που οι επισκέπτες του εμβληματικού εστιατορίου στην αθηναϊκή Ριβιέρα απολαμβάνουν τα Σαββατοκύριακα από τη 1.30 μ.μ έως νωρίς το βράδυ.

Matsuhisa

Το μενού επιμελείται ο Head Chef της ζεστής κουζίνας του εστιατορίου, Θωμάς Κουράκος με πρωταγωνιστές signature και brunch oriented πιάτα, τα οποία συναντούν το ιαπωνικό στοιχείο στο sushi bar του brunch, που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου. Crispy Crab Slider, Wagyu Katsu Sando και Shrimp tempura Udon, είναι μερικές από τις προτάσεις, που διατηρώντας τα υψηλά standard ποιότητας, συνοδεύονται ιδανικά από signature cocktails και premium spirits. 

Matsuhisa cocktail brunch

Ο Χάρης Γεωργόπουλος, Bar Manager του Matsuhisa Athens, επενδύει σε ιδιαίτερα υλικά και συνθέσεις, προτείνοντας επιλογές όπως το classic with a twist Rubicon, με τζιν και λικέρ maraschino, το εξωτικό Picador, με τεκίλα εμπλουτισμένη με κουμκουάτ και σιρόπι βατόμουρο και το Shigeru -με ιαπωνικό coconut fat-washed ουίσκι, yuzu bitters και σιρόπι muscovado. Μια λίστα με premium διεθνείς και ελληνικές ετικέτες κρασιών ολοκληρώνει την εμπειρία του brunch. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.