Η διαχρονική ποιότητα του Matsuhisa Athens αποτυπώνεται στο νέο brunch μενού που οι επισκέπτες του εμβληματικού εστιατορίου στην αθηναϊκή Ριβιέρα απολαμβάνουν τα Σαββατοκύριακα από τη 1.30 μ.μ έως νωρίς το βράδυ.
Το μενού επιμελείται ο Head Chef της ζεστής κουζίνας του εστιατορίου, Θωμάς Κουράκος με πρωταγωνιστές signature και brunch oriented πιάτα, τα οποία συναντούν το ιαπωνικό στοιχείο στο sushi bar του brunch, που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου. Crispy Crab Slider, Wagyu Katsu Sando και Shrimp tempura Udon, είναι μερικές από τις προτάσεις, που διατηρώντας τα υψηλά standard ποιότητας, συνοδεύονται ιδανικά από signature cocktails και premium spirits.
Ο Χάρης Γεωργόπουλος, Bar Manager του Matsuhisa Athens, επενδύει σε ιδιαίτερα υλικά και συνθέσεις, προτείνοντας επιλογές όπως το classic with a twist Rubicon, με τζιν και λικέρ maraschino, το εξωτικό Picador, με τεκίλα εμπλουτισμένη με κουμκουάτ και σιρόπι βατόμουρο και το Shigeru -με ιαπωνικό coconut fat-washed ουίσκι, yuzu bitters και σιρόπι muscovado. Μια λίστα με premium διεθνείς και ελληνικές ετικέτες κρασιών ολοκληρώνει την εμπειρία του brunch.