Γαστρονομικός Νοέμβριος στο St George Lycabettus

Το La Suite Lounge Restaurant στον 6ο όροφο του St.George Lycabettus, μάς προσκάλει και αυτό το μήνα να απολαύσουμε θεματικά μενού από τον executive chef, Βασίλη Μήλιο.

BEAUJOLAIS St George

Το εστιατόριο του 6ου ορόφου του ξενοδοχείου St. George Lycabettus με τον Executive Chef Βασίλη Μήλιο στο γευστικό τιμόνι μάς προσκάλει να γιορτάσουμε το "Beaujolais Nouveau", την ημέρα των "Ευχαριστιών" και την "Black Friday" με ειδικά μενού. 

Thanksgiving

Από την Πέμπτη 17 και έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, θα γιορτάσετε στο "La Suite Lounge" την μεγαλύτερη γιορτή κρασιού της Γαλλίας απολαμβάνοντας γκουρμέ γαλλικό μενού σε συνδυασμό με το ολόφρεσκο κρασί της καινούριας σοδειάς της περιοχής Beaujolais ενώ την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, θα περάσετε την "Ημέρα των Ευχαριστιών" με παραδοσιακό, αμερικάνικο δείπνο αγναντεύοντας τη μαγευτική θέα του εστιατορίου. Όσο για την "Black Friday", μετά από τα ψώνια της ημέρας, εδώ θα κάνετε μια τελευταία στάση για να δοκιμάσετε το μενού γευσιγνωσίας με την επιμέλεια του βραβευμένου με αστέρι Michelin Geoffrey Rembert με έκπτωση 25%. Μήνας γιορτής ο Νοέμβριος!

Για κρατήσεις : 2107416191

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια