Το εστιατόριο του 6ου ορόφου του ξενοδοχείου St. George Lycabettus με τον Executive Chef Βασίλη Μήλιο στο γευστικό τιμόνι μάς προσκάλει να γιορτάσουμε το "Beaujolais Nouveau", την ημέρα των "Ευχαριστιών" και την "Black Friday" με ειδικά μενού.
Από την Πέμπτη 17 και έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, θα γιορτάσετε στο "La Suite Lounge" την μεγαλύτερη γιορτή κρασιού της Γαλλίας απολαμβάνοντας γκουρμέ γαλλικό μενού σε συνδυασμό με το ολόφρεσκο κρασί της καινούριας σοδειάς της περιοχής Beaujolais ενώ την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, θα περάσετε την "Ημέρα των Ευχαριστιών" με παραδοσιακό, αμερικάνικο δείπνο αγναντεύοντας τη μαγευτική θέα του εστιατορίου. Όσο για την "Black Friday", μετά από τα ψώνια της ημέρας, εδώ θα κάνετε μια τελευταία στάση για να δοκιμάσετε το μενού γευσιγνωσίας με την επιμέλεια του βραβευμένου με αστέρι Michelin Geoffrey Rembert με έκπτωση 25%. Μήνας γιορτής ο Νοέμβριος!
Για κρατήσεις : 2107416191