Μαραθώνια Γεύματα στην "Σχεδία"

Αλληλεγγύη, ελβιέλες, υδατάνθρακες και μπόλικες γεύσεις για το τριήμερο του Μαραθωνίου στο «Σχεδία Home».

Σχεδία Home Μαραθώνιος

Όλη η Αθήνα κινείται σε ρυθμούς μαραθωνίου και η "σχεδία" δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη αθλητική γιορτή, όπως κάνει ανελλιπώς από το 2007. Τότε, η ομάδα της αριθμούσε μόλις 5 άτομα ενώ φέτος συμμετέχουν κοντά στα 300. Στο πλευρό της "σχεδίας", η προπονήτρια και συγγραφέας Μαρία Πολύζου που ανέλαβε να εμψυχώσει τους  δρομείς που θα αγωνιστούν με την ομάδα της "σχεδίας" σε όλες τις αποστάσεις της διοργάνωσης του Μαραθωνίου.

Πέρα όμως από την προπόνηση, φροντίζουν για την σωστή, αθλητική διατροφή με την αγαπημένη παράδοση του Pasta Party και ειδικά, για την περίσταση, πιάτα στο "Σχεδία Home" (Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Αθήνα).

Pasta Party - Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 19:00

Οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων γνωρίζουν καλά πόσο σημαντικοί είναι οι υδατάνθρακες για την απόδοσή τους. Η προετοιμασία πριν τους αγώνες περιλαμβάνει και την κατανάλωση ζυμαρικών και λαχανικών. Έτσι το βράδυ πριν τους αγώνες η "σχεδία" έχει -στο καθιερωμένο pasta party-  φροντίσει για όλα: Η βραδιά περιλαμβάνει καλή παρέα, όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά και κληρώσεις με πλούσια δώρα. Κοντά στους επισκέπτες θα είναι ο digital marketing consultant Χάρης Ασλανίδης, ο οποίος διαγνώστηκε στα δύο του χρόνια με νωτιαία μυϊκή ατροφία και θα τρέξει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. "Η σχεδία αποδεικνύει πως η ζωή δεν είναι σπριντ, αλλά Μαραθώνιος. Όσες φορές κι αν πέσεις, μπορείς να κατευθυνθείς προς τη γραμμή του τερματισμού", υπογραμμίζει. Όποια έσοδα προκύψουν από τη βραδιά θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών της Εθνικής Αστέγων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15€ και περιλαμβάνει μακαρονάδα (επιλογή από ταλιατέλες με κεφτεδάκια μοσχαρίσια και σάλτσα φραγκόσυκο ή πέννες με πέστο αβοκάντο και σπανάκι), σαλάτα, κρασί/ αναψυκτικά.

Special Dish of the Day - Σάββατο, όλη μέρα

Συμμετέχετε στους αγώνες του Σαββάτου; Μόλις ολοκληρώσατε την διαδρομή σας και θέλετε να κεράσετε κάτι ξεχωριστό τον εαυτό σας, νόστιμο αλλά και υγιεινό; Στο "Σχεδία Home" σας περιμένουν με το ξεχωριστό πιάτο ημέρας: Μπέργκερ κοτόπουλο με σάλτσα αγιολί και άισμπεργκ.

Post – Marathon Specials - Κυριακή, όλη μέρα

Όλες οι γιορτές τελειώνουν κάποια στιγμή, και στο "Σχεδία Home" φροντίζουν να έχουν το κατάλληλο γευστικό κλείσιμο για την αθλητική γιορτή του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας: ειδικά για την ημέρα, πέρα από το κανονικό μενού σας περιμένει καυτή καστανόσουπα αλλά και ραβιόλι με μείγμα ελληνικών τυριών με μοσχαρίσιο και χοιρινό ραγού. Για το τελείωμα, μπορείτε να απολαύσετε ένα τσάι με ιβίσκο και τζίντζερ.

Συμμετέχετε στον Μαραθώνιο; Έχετε έκπτωση 20%: Το Σαββατοκύριακο, στο "Σχεδία Home" με την επίδειξη του μεταλλίου σας, εσείς και η παρέα σας έκπτωση 20% στο γεύμα σας καθώς και στις αγορές "σχεδίαρτ".

Περισσότερες πληροφορίες

Σχεδία Home

Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.