Το "Overoll" και τα κρουασάν του ανέβηκαν Χαλάνδρι

Η κορυφαία croissanterie κάνει νοστιμότερα (και) τα βόρεια των Αθηνών.

Overoll στο Χαλάνδρι Overoll Croissanterie

Πίσω στον Νοέμβριο του 2020, το "Overoll" άνοιγε τις πόρτες του στον αριθμό 27 της Πραξιτέλους και μαζί με αυτές έναν κόσμο απόλαυσης για όλους όσοι λατρεύουν τα κρουασάν - βασικά, όχι μόνο γι' αυτούς. 

"Overoll" και στο Χαλάνδρι

Η τραγανή οπτική, τα μυρωδάτα υλικά και τα fluffy εδέσματα του "Overoll", που συστήθηκε ως η πρώτη αυθεντική croissanterie της πόλης, κατόρθωσαν να μαζέψουν ουρές φανατικών στην πόρτα του, που εν μέσω καραντίνας (της δεύτερης) έστελναν "6" στο 13033 για να βυθιστούν στο θαυμάσιο φύλλο και το πάντοτε ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Το σποτ που δημιούργησαν οι Άλκης Ζέρβας, Γιάννης Κίκιρας και Σπύρος Παππάς έγινε γρήγορα viral, για όλους τους σωστούς λόγους. Δύο χρόνια μετά, χωρίς καραντίνα αυτή τη φορά, το "Overoll" αποκτά δεύτερο σποτ, αρκετά πιο μακριά από το κέντρο της Αθήνας, αρχής γενομένης από την 1η Νοεμβρίου 2022 (ακριβώς στα γενέθλια των 2 ετών του πρώτου "Overoll"). 

Βουτύρου και με φιστίκι, σπανακόπιτα, λουκανικόπιτα και cheesecake, vanilla roll και croque madame, όπως και οι υπόλοιπες προτάσεις θα σερβίρονται πλέον και στο Χαλάνδρι, με το νέο "Overoll" να στεγάζεται πια στο νούμερο 10 της οδού Κατσουλιέρη. 

Ιnfo

Κατσουλιέρη 10, Χαλάνδρι

Τηλ. 211 0010588

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.