Για μισελενάτο brunch στο "The Zillers"

Το εδώ και λίγο καιρό διακεκριμένο από τον οδηγό Michelin εστιατόριο στην καρδιά της πόλης συντονίζεται σε brunch ρυθμούς με γεύσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Στο 'The Zillers', η καλή μέρα από το brunch φαίνεται 8

Ακόμα πιο πλούσια και ενδιαφέρουσα κάνει την γευστική του πρόταση το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Zillers" που απέσπασε πριν λίγο καιρό ένα από τα καινούργια και πολυπόθητα του οδηγού Michelin για την πρωτεύουσα. Ο πολύ ταλαντούχος σεφ Παύλος Κυριάκης είχε την ιδέα να δημιουργήσει έναν εξτρά κατάλογο για brunch με γεύσεις που ξεφεύγουν από τα συνήθη και ξεκίνησαν μόλις να σερβίρονται καθημερινά από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.

zillerbrunch2

Έτσι, την αρχή κάνει για παράδειγμα μια σαλάτα σπανακόπιτα με τραγανό χωριάτικο φύλλο, παρέα με πρωτότυπα σάντουιτς αλλά και σπέσιαλ αυγοπαρασκευές όπως τα scrambled eggs με προζυμένιο ψωμί και μαύρη τρούφα ή τα Florentine με αυγά ποσέ, κουλούρι Θεσσαλονίκης, άγρια χόρτα και σος Hollandaise. Όσοι πεινούν λίγο παραπάνω μπορούν κάλλιστα να κατευθυνθούν προς ένα burger με τηγανιτό φιλέτο μπακαλιάρου, κάπαρη και αγγουράκι τουρσί ή ένα δελεαστικό διάφραγμα με αυγά μάτια και άχυρο πατάτας, ενώ οι γλυκατζήδες του τραπεζιού θα βρουν μια αλλιώτικη κρεμ μπριλέ με μαύρη τρούφα, σοκολατίνα με μαρέγκα και πραλίνα φουντουκιού, αλλά και French toast με τσουρέκι, κρέμα λεμονοθύμαρου και κόκκινα φρούτα.   

zillersbrinch3

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο φούρνος Μονόκερος στην εποχή του Γιώργου Χατζηϊωαννίδη

Ο ταλαντούχος γευσιπλάστης, μετά από θητεία σε επιτυχημένα αθηναϊκά εστιατόρια, εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο που περνά από το προζύμι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2024

GiO: Νέο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi

Μία ακόμη πρόταση γεύσης παρουσιάζει το δημοφιλές ξενοδοχείο των ΝΠ.

Σάββατο βράδυ στο Koumkan

Στην περίπτωση του Koumkan ισχύει απολύτως το "First we take Kifisia, then we take Athens". Και μάλιστα we took Kifisia μέσα σε 4 ημέρες, τόσο χρειάστηκε μόνο.

Η "Hytra" αχνίζει σε άλλον τόπο

Το χρυσοσκουφάτο ρεστοράν παρουσιάζει φέτος τη δημιουργική κουζίνα του πολύ ταλαντούχου σεφ Γιώργου Φελεμέγκα στο πλαίσιο μιας ιδιότυπης συγκατοίκησης με το αδερφό εστιατόριο "Fuga".

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Tην Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα.

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.