Ακόμα πιο πλούσια και ενδιαφέρουσα κάνει την γευστική του πρόταση το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Zillers" που απέσπασε πριν λίγο καιρό ένα από τα καινούργια και πολυπόθητα του οδηγού Michelin για την πρωτεύουσα. Ο πολύ ταλαντούχος σεφ Παύλος Κυριάκης είχε την ιδέα να δημιουργήσει έναν εξτρά κατάλογο για brunch με γεύσεις που ξεφεύγουν από τα συνήθη και ξεκίνησαν μόλις να σερβίρονται καθημερινά από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.
Έτσι, την αρχή κάνει για παράδειγμα μια σαλάτα σπανακόπιτα με τραγανό χωριάτικο φύλλο, παρέα με πρωτότυπα σάντουιτς αλλά και σπέσιαλ αυγοπαρασκευές όπως τα scrambled eggs με προζυμένιο ψωμί και μαύρη τρούφα ή τα Florentine με αυγά ποσέ, κουλούρι Θεσσαλονίκης, άγρια χόρτα και σος Hollandaise. Όσοι πεινούν λίγο παραπάνω μπορούν κάλλιστα να κατευθυνθούν προς ένα burger με τηγανιτό φιλέτο μπακαλιάρου, κάπαρη και αγγουράκι τουρσί ή ένα δελεαστικό διάφραγμα με αυγά μάτια και άχυρο πατάτας, ενώ οι γλυκατζήδες του τραπεζιού θα βρουν μια αλλιώτικη κρεμ μπριλέ με μαύρη τρούφα, σοκολατίνα με μαρέγκα και πραλίνα φουντουκιού, αλλά και French toast με τσουρέκι, κρέμα λεμονοθύμαρου και κόκκινα φρούτα.