Έχοντας ανάψει τα φώτα του ρομαντικού κήπου, αλλά και της ατμοσφαιρικής του σάλας εδώ και λίγο καιρό, το "Le Pavillion Athens" του Χαλανδρίου υποδέχεται για τα καλά το φθινόπωρο, καλώντας το Κτήμα Νεράντζι από την Πεντάπολη Σερρών, για μια μοναδική βραδιά wine pairing στις 25 Οκτωβρίου. Υπό την επιμέλεια του Γιώργου Λούκα, sommelier του βραβευμένου με Top Notch 2022 εστιατορίου, αλλά και εκ των κορυφαίων οινοχόων της Ελλάδας, ο Jean Charles Metayer παρουσιάζει μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένες γευστικές προτάσεις, ταιριασμένες με εκλεκτές ετικέτες από το με ιστορία 25 ετών οινοποιείο.
Έτσι, τα κυδώνια με καπνιστό αφρό ρέγκας, κανθαρέλες και πατάτα θα δανειστούν της ορυκτές εντάσεις του Ασύρτικου από το Domaine Nerantzi, τα ψητά σπαράγγια σε βούτυρο καραβίδας, με χαβιάρι avruga και αυγό στους 64οC θα σταθούν δίπλα στο σεραϊκό Ασπρούδι, ενώ η πεσκανδρίτσα με ρεβίθια και αντζούγια θα μας συστήσει το Rissos, ένα blend από Cabernet με τη σπάνια ποικιλία του κοϊνιάρικου. Φινάλε στο επτά σταδίων μενού (75 ευρώ), θα δώσουν τα μοσχαρίσια μάγουλα αρωματισμένα με τυρί Μετσοβόνε, που θα ταιριάξουν με το Syrah του Domaine Nerantzi, με τις κρατήσεις να ενδείκνυνται για αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά στις 25 Οκτωβρίου.