Το "Le Pavillon Athens" υποδέχεται το Domain Nerantzi

Τα κρασιά του Κτήματος Νεράντζι από την Πεντάπολη Σερρών θα ταιριάξουν με ειδικά σχεδιασμένα πιάτα από τον Jean Charles Metayer, για ένα one night only event οινογνωσίας στην ατμοσφαιρική σάλα του βραβευμένου εστιατορίου του Χαλανδρίου.

Le Pavillon Athens

Έχοντας ανάψει τα φώτα του ρομαντικού κήπου, αλλά και της ατμοσφαιρικής του σάλας εδώ και λίγο καιρό, το "Le Pavillion Athens" του Χαλανδρίου υποδέχεται για τα καλά το φθινόπωρο, καλώντας το Κτήμα Νεράντζι από την Πεντάπολη Σερρών, για μια μοναδική βραδιά wine pairing στις 25 Οκτωβρίου. Υπό την επιμέλεια του Γιώργου Λούκα, sommelier του βραβευμένου με Top Notch 2022 εστιατορίου, αλλά και εκ των κορυφαίων οινοχόων της Ελλάδας, ο Jean Charles Metayer παρουσιάζει μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένες γευστικές προτάσεις, ταιριασμένες με εκλεκτές ετικέτες από το με ιστορία 25 ετών οινοποιείο.

Le Pavillon Athens

Έτσι, τα κυδώνια με καπνιστό αφρό ρέγκας, κανθαρέλες και πατάτα θα δανειστούν της ορυκτές εντάσεις του Ασύρτικου από το Domaine Nerantzi, τα ψητά σπαράγγια σε βούτυρο καραβίδας, με χαβιάρι avruga και αυγό στους 64οC θα σταθούν δίπλα στο σεραϊκό Ασπρούδι, ενώ η πεσκανδρίτσα με ρεβίθια και αντζούγια θα μας συστήσει το Rissos, ένα blend από Cabernet με τη σπάνια ποικιλία του κοϊνιάρικου. Φινάλε στο επτά σταδίων μενού (75 ευρώ), θα δώσουν τα μοσχαρίσια μάγουλα αρωματισμένα με τυρί Μετσοβόνε, που θα ταιριάξουν με το Syrah του Domaine Nerantzi, με τις κρατήσεις να ενδείκνυνται για αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά στις 25 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.