"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand «Cap Cap» λανσάροντας τέσσερα γλυκά με «spooky twist» και έμπνευση το Halloween.

Fridays

Το παραμύθι του "Cap Cap" "ντύνει” φέτος το φθινόπωρο όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 4 έως 31 Οκτωβρίου με το "Wicked Spells dessert menu", εν όψει Halloween, στο πλαίσιο ενός εντυπωσιακού concept επενδυμένο με "Hocus Pocus", σκαλιστές κολοκύθες και ιστούς αράχνης για τους μικρούς μας φίλους και φυσικά όσους παραμένουν παιδιά. 

Fridays Cap Cap

Οι προτάσεις της ομάδας του "Cap Cap" που απαντούν με παιγνιώδη "γλύκα" στην ερώτηση "Φάρσα ή κέρασμα;" περιλαμβάνουν limited edition απολαυστικές δημιουργίες όπως το "Bloody Velvet", ένα red velvet με cream cheese και φράουλες ή το απόλυτα φθινοπωρινό "Wicked Pumpkin", ένα blondie λευκής σοκολάτας με κολοκύθα, cream cheese, γαρνιρισμένο με σως speculoos και marshmallow, το "Yummy Spider" ένα σοκολατένιο soft cookie pie με γέμιση bueno αλλά και το "R.I.P", σοκολατένιο brookie - μισό brownie, μισό cookie - ψημένο με ζύμη μπισκότου σοκολάτας και φυστικοβούτυρο, σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια, σως σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο Oreo®, ό,τι πρέπει για τους λάτρεις της σοκολάτας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.