San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

San Pellegrino Fine Dining

Η υψηλή γαστρονομία έχει εξελιχτεί σε βασικό στοιχείο του σημερινού ουσιαστικού lifestyle και ο αντίκτυπός της είναι παγκόσμιος. Η Ημέρα Υψηλής γαστρονομίας στις 27 Σεπτεμβρίου τιμά την κορυφαία έκφραση της μαγειρικής προσκαλώντας μας να την "πιούμε" στο ποτήρι με τη κατάλληλη συντροφιά που δεν είναι άλλη από τα λαμπερά αστέρια της παγκόσμιας γαστρονομίας, τα νερά S.Pellegrino® & Acqua Panna®

Εκατό και πλέον χρόνια ιστορίας, κρυστάλλινη υφή και φρεσκάδα που κυριαρχούν στον ουρανίσκο από την πρώτη γουλιά και αναγνώριση από διεθνούς κύρους επαγγελματίες και connoisseurs ως κορυφαίο brand που συν-αρθρώνει γαστρονομικές εμπειρίες ολκής, είναι η κληρονομιά των νερών της San Pellegrino. Η ποιότητά τους επισφραγίζεται και από τη Διεθνή Ένωση Οινοχόων που σταθερά τα προτείνει για κάθε στιγμή υψηλών απαιτήσεων.
Αγκαλιάζοντας το fine dining σε κάθε δυνατή πτυχή του, τα βελούδινα γαστρονομικά νερά της San Pellegrino στέκονται σταθερά πλάι και στις δημιουργίες του diner de gala των Χρυσών Σκούφων φέρνοντας εδώ και 13 χρόνια στο Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας τη βαθιά σχέση που τα συνδέει με τις κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

San Pellegrino Young Chef Academy

San Pellegrino Fine Dining 1

Το brand έχει ηχηρή παρουσία στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας στηρίζοντας επίσης διεθνείς διαγωνισμούς όπως ο "S.Pellegrino Young Chef Academy Competition" που αναδεικνύει τα νέα μαγειρικά ταλέντα του παγκόσμιου γαστρονομικού στερεώματος. Ο σοβαρός ρόλος της διοργάνωσης ως εφαλτήριο στην εξέλιξη επαγγελματιών του κλάδου επισφραγίζεται με την παρουσία ηχηρών ονομάτων σε ένα τρόπον τινά λίκνο ηγετικών μορφών του παγκόσμιου γαστρονομικού στερεώματος. Συμπυκνώνοντας το απάνθισμα των μαγείρων που γράφουν το μέλλον της υψηλής γαστρονομίας, εστιάζει σε νέες ιδέες με την προοπτική να φρεσκάρει την αντίληψη του κόσμου της γαστρονομίας, αποτελώντας ουσιαστικά κρίκο μιας αλυσίδας που επιδρά και σε ένα ευρύτερο σύνολο, πέρα από τον στενό κύκλο της κουζίνας.

San Pellegrino

Κάπως έτσι, χτίζονται οι ισχυροί δεσμοί της San Pellegrino με την υψηλή γαστρονομία που bon vivant και λάτρεις της φινετσάτης αρμονίας της κουζίνας επιπέδου τιμούν στις 27 Σεπτεμβρίου. Γιατί η υψηλή γαστρονομία θέλει το νερό της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.