Η υψηλή γαστρονομία έχει εξελιχτεί σε βασικό στοιχείο του σημερινού ουσιαστικού lifestyle και ο αντίκτυπός της είναι παγκόσμιος. Η Ημέρα Υψηλής γαστρονομίας στις 27 Σεπτεμβρίου τιμά την κορυφαία έκφραση της μαγειρικής προσκαλώντας μας να την "πιούμε" στο ποτήρι με τη κατάλληλη συντροφιά που δεν είναι άλλη από τα λαμπερά αστέρια της παγκόσμιας γαστρονομίας, τα νερά S.Pellegrino® & Acqua Panna®.
Εκατό και πλέον χρόνια ιστορίας, κρυστάλλινη υφή και φρεσκάδα που κυριαρχούν στον ουρανίσκο από την πρώτη γουλιά και αναγνώριση από διεθνούς κύρους επαγγελματίες και connoisseurs ως κορυφαίο brand που συν-αρθρώνει γαστρονομικές εμπειρίες ολκής, είναι η κληρονομιά των νερών της San Pellegrino. Η ποιότητά τους επισφραγίζεται και από τη Διεθνή Ένωση Οινοχόων που σταθερά τα προτείνει για κάθε στιγμή υψηλών απαιτήσεων.
Αγκαλιάζοντας το fine dining σε κάθε δυνατή πτυχή του, τα βελούδινα γαστρονομικά νερά της San Pellegrino στέκονται σταθερά πλάι και στις δημιουργίες του diner de gala των Χρυσών Σκούφων φέρνοντας εδώ και 13 χρόνια στο Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας τη βαθιά σχέση που τα συνδέει με τις κορυφαίες στιγμές της γεύσης.
Το brand έχει ηχηρή παρουσία στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας στηρίζοντας επίσης διεθνείς διαγωνισμούς όπως ο "S.Pellegrino Young Chef Academy Competition" που αναδεικνύει τα νέα μαγειρικά ταλέντα του παγκόσμιου γαστρονομικού στερεώματος. Ο σοβαρός ρόλος της διοργάνωσης ως εφαλτήριο στην εξέλιξη επαγγελματιών του κλάδου επισφραγίζεται με την παρουσία ηχηρών ονομάτων σε ένα τρόπον τινά λίκνο ηγετικών μορφών του παγκόσμιου γαστρονομικού στερεώματος. Συμπυκνώνοντας το απάνθισμα των μαγείρων που γράφουν το μέλλον της υψηλής γαστρονομίας, εστιάζει σε νέες ιδέες με την προοπτική να φρεσκάρει την αντίληψη του κόσμου της γαστρονομίας, αποτελώντας ουσιαστικά κρίκο μιας αλυσίδας που επιδρά και σε ένα ευρύτερο σύνολο, πέρα από τον στενό κύκλο της κουζίνας.
Κάπως έτσι, χτίζονται οι ισχυροί δεσμοί της San Pellegrino με την υψηλή γαστρονομία που bon vivant και λάτρεις της φινετσάτης αρμονίας της κουζίνας επιπέδου τιμούν στις 27 Σεπτεμβρίου. Γιατί η υψηλή γαστρονομία θέλει το νερό της.