San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

San Pellegrino Fine Dining

Η υψηλή γαστρονομία έχει εξελιχτεί σε βασικό στοιχείο του σημερινού ουσιαστικού lifestyle και ο αντίκτυπός της είναι παγκόσμιος. Η Ημέρα Υψηλής γαστρονομίας στις 27 Σεπτεμβρίου τιμά την κορυφαία έκφραση της μαγειρικής προσκαλώντας μας να την "πιούμε" στο ποτήρι με τη κατάλληλη συντροφιά που δεν είναι άλλη από τα λαμπερά αστέρια της παγκόσμιας γαστρονομίας, τα νερά S.Pellegrino® & Acqua Panna®

Εκατό και πλέον χρόνια ιστορίας, κρυστάλλινη υφή και φρεσκάδα που κυριαρχούν στον ουρανίσκο από την πρώτη γουλιά και αναγνώριση από διεθνούς κύρους επαγγελματίες και connoisseurs ως κορυφαίο brand που συν-αρθρώνει γαστρονομικές εμπειρίες ολκής, είναι η κληρονομιά των νερών της San Pellegrino. Η ποιότητά τους επισφραγίζεται και από τη Διεθνή Ένωση Οινοχόων που σταθερά τα προτείνει για κάθε στιγμή υψηλών απαιτήσεων.
Αγκαλιάζοντας το fine dining σε κάθε δυνατή πτυχή του, τα βελούδινα γαστρονομικά νερά της San Pellegrino στέκονται σταθερά πλάι και στις δημιουργίες του diner de gala των Χρυσών Σκούφων φέρνοντας εδώ και 13 χρόνια στο Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας τη βαθιά σχέση που τα συνδέει με τις κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

San Pellegrino Young Chef Academy

San Pellegrino Fine Dining 1

Το brand έχει ηχηρή παρουσία στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας στηρίζοντας επίσης διεθνείς διαγωνισμούς όπως ο "S.Pellegrino Young Chef Academy Competition" που αναδεικνύει τα νέα μαγειρικά ταλέντα του παγκόσμιου γαστρονομικού στερεώματος. Ο σοβαρός ρόλος της διοργάνωσης ως εφαλτήριο στην εξέλιξη επαγγελματιών του κλάδου επισφραγίζεται με την παρουσία ηχηρών ονομάτων σε ένα τρόπον τινά λίκνο ηγετικών μορφών του παγκόσμιου γαστρονομικού στερεώματος. Συμπυκνώνοντας το απάνθισμα των μαγείρων που γράφουν το μέλλον της υψηλής γαστρονομίας, εστιάζει σε νέες ιδέες με την προοπτική να φρεσκάρει την αντίληψη του κόσμου της γαστρονομίας, αποτελώντας ουσιαστικά κρίκο μιας αλυσίδας που επιδρά και σε ένα ευρύτερο σύνολο, πέρα από τον στενό κύκλο της κουζίνας.

San Pellegrino

Κάπως έτσι, χτίζονται οι ισχυροί δεσμοί της San Pellegrino με την υψηλή γαστρονομία που bon vivant και λάτρεις της φινετσάτης αρμονίας της κουζίνας επιπέδου τιμούν στις 27 Σεπτεμβρίου. Γιατί η υψηλή γαστρονομία θέλει το νερό της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.