Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

saradari

Λίγο έξω από το κέντρο της Χερσονήσου, με θέα που ξεκουράζει το μάτι και ευχάριστα διαμορφωμένο πολυεπίπεδο χώρο, το "Saradari" της οικογένειας Κορδώνη γράφει εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια τη δική του θαλασσινή ιστορία στην Κρήτη. Δυνατό σημάδι της ωραίας δουλειάς που κάνει ο ταλαντούχος σεφ του εστιατορίου Χρήστος Λάπας, προτείνοντας μια σύγχρονη θαλασσινή κουζίνα με άποψη και προσωπικότητα που αναδεικνύει την εξαιρετική πρώτη ύλη, είναι και το πολύ ενδιαφέρον γαστρονομικό event που έρχεται την Τετάρτη 28/9. Επίτιμοι προσκεκλημένοι της βραδιάς θα είναι οι καταξιωμένοι σεφ Άγγελος Λάντος και Ηλίας Σκουλάς που θα διαμορφώσουν μαζί με τον Λάπα ένα άκρως ιντριγκαδόρικο six hands dinner, το οποίο θα συνενώνει δημιουργικά τις διαφορετικές μαγειρικές καταβολές του καθενός. Το λιαστό χταπόδι κρασάτο με φασκόμηλο, τρούφα και μανταρίνι, η σαλάτα Hermitage με καραβίδα, χαβιάρι και παστράμι μοσχαρίσιας γλώσσας αλλά και το μπαρμπούνι με αυγοτάραχο, μελιτζάνα και λάδι βασιλικού είναι ορισμένα μόνο από τα πιάτα που θα σερβιριστούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, σε αρμονία με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα (€ 85 κατ’άτομο). 

"Saradari", Αγίου Γεωργίου, Χερσόνησος (περιοχή Σαραντάρι), 2897025375

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς 

saradarimenu

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει τι εστί "cena spettacolo" στο "Dal Professore Gastro Bar"

Από τον "προφέσορα" της ιταλικής κουζίνας Νίκο Δημητροκάλη και την ομάδα του ολόφρεσκου γαστρομπάρ στην Πραξιτέλους.

14/01/2025

Νέο ωράριο λειτουργίας για το εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού

Ανοιχτό και τις βραδινές ώρες θα είναι το εστιατόριο του μουσείου.

"Sister": Στο Ψυχικό για pad thai και ωραίες μουσικές

Το thai bar restaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη έχει άποψη, γοητεία και νοστιμιά.

Καπάνι Μάρκετ: Το νέο οινορεστοράν του Μεταξουργείου έχει κάτι από Θεσσαλονίκη και Φλώρινα

Η φιλοσοφία της υπαίθριας αγοράς συνυπάρχει με παραδοσιακή γεύση και DJ sets με βινύλια.

Το Cafe Society επιστρέφει στο "Mona Athens"

Από τις 23 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, η Γαλλίδα σεφ Justine Pruvot αναλαμβάνει το brunch στο δημοφιλές σποτ του Ψυρρή.

"Ryotei 118": Ένα διαφορετικό ιαπωνικό στη Γλυφάδα

Ο σεφ Αντώνης Κουρκούτας παρουσιάζει μία χαλαρή gastropub με έμπνευση από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

TROFELIA: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι

Η τέχνη του να διαλέγεις ό,τι ποιοτικότερο βρισκόταν ανέκαθεν στο DNA της TROFELIA.