"Τhe Parliament": Νέο μενού και γλυκά με την υπογραφή του "Madame Fraise"

'Τhe Parliament' νέο μενού 2022

Με νέο a la carte μενού καθώς και ανανεωμένη λίστα κρασιών υποδέχεται τους επισκέπτες -αρχής γενομένης από 19/9- το ιστορικό εστιατόριο "The Parliament" του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza. To ανανεωμένο concept του μενού, έρχεται να αναβαθμίσει την γαστριμαργική πρόταση, σε ένα από τα πιο κλασικά spots στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο καταξιωμένος σεφ Νίκος Γιαννόπουλος δημιούργησε ένα πλούσιο και ιδιαιτέρως εκλεπτυσμένο μενού, που πλαισιώνεται από τις προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες της νέας λίστα κρασιών. 

Προτάσεις όπως το μυλοκόπι confit σε αλατισμένο βούτυρο, πουρέ φρέσκιας πατάτας με ελληνική τρούφα & λαχανικά ατμού, Φιλέτο από φρέσκο λαβράκι σωτέ με σπαγγέτι σελινόριζας, φινόκιο, πορτοκάλι & σάλτσα με κρόκο Κοζάνης και Τουρνεντό από μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα Périgord αρωματισμένη με τρούφα, baby λαχανικά σωτέ με θυμαρίσιο μέλι παρουσιάζουν ενδιαφέρον, ενώ θα υπάρχουν και φρέσκιες επιλογές στο vegan μενού.

Τον γλυκό επίλογο του νέου μενού του εστιατορίου υπογράφουν οι επιτυχημένοι Pastry Chefs Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Γιάννης Kίκιρας, φέρνοντας στο τραπέζι τη signature λίστα επιδορπίων του "Madame Fraise", με μία σειρά από διάσημα κλασικά γλυκά δοσμένα με vintage αναφορές όπως τα Paris- Brest, Cheesecake, Tiramisu, Millefeuille, Lemon Pie, Chocolate Tart, Black Forest, Profiterole, Tarte Amande, Black Forest, Pavlova, Rose Raspberry Cheesecake και Tarte Vibrato.

Τα δημιουργικά γλυκά του "Madame Fraise" μάλιστα θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, όπως στο "Plaza Café", στο "Explorer’s Bar Bistro", καθώς και στις υπηρεσίες Room Service των δωματίων. 

Το νέο a la carte μενού του "The Parliament" καθώς και οι γλυκιές δημιουργίες του "Madame Fraise" έρχονται να εμπλουτίσουν μία αυθεντικά αθηναϊκή γαστρονομική εμπειρία, υπό το πρίσμα της μοναδικής εξυπηρέτησης και ατμόσφαιρας του "NJV Athens Plaza", στην Πλατεία Συντάγματος. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.