Η cevicheria του "Diego" επιστρέφει

Καραβίδες κανείς; Tο ειδικά διαμορφωμένο κυριακάτικο μενού επαναφέρει παλιά πιάτα αλλά συστήνει και νέες γεύσεις.

ΣΕΒΙΤΣΕΡΙΑ DIEGO © John Oumoudoumidis

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το "Diego" αποτέλεσε ένα από εκείνα τα μέρη που έδωσαν ξανά ενδιαφέρον στο Θησείο και τον πεζόδρομο της Αδριανού, προσδίδοντας μία 'σπιρτάδα' μετά από πολύ καιρό. Βλέπεις, η λατινοαμερικάνικη αυλή έδωσε άλλο ταμπεραμέντο στην περιοχή και σύντομα έγινε hot spot, για όλους τους σωστούς λόγους: Αυθεντικό fun, δυνατά vibes και spicy γεύσεις.

Για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το πράγμα, η Ελένη Σαράντη μαζί με την Ηλέκτρα Ρήγκου ξεκίνησαν από πέρυσι να στήνουν κάθε Κυριακή μία cevicheria, προσφέροντας το εθνικό πιάτο του Περού σε μία από τις πιο νόστιμα κατανοητές και feelgood εκδοχές του. Μετά από μερικές εβδομάδες λοιπόν, η περίφημη πια cevicheria του "Diego" επανέρχεται -από τις 11/09- για να βάλει τη δική της γευστική πινελιά στην πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας. 

ΣΕΒΙΤΣΕΡΙΑ DIEGO 1
© John Oumoudoumidis

ΣΕΒΙΤΣΕΡΙΑ DIEGO 2
© John Oumoudoumidis

Tο ειδικά διαμορφωμένο κυριακάτικο μενού επαναφέρει παλιά πιάτα αλλά συστήνει και νέες γεύσεις. Ασφαλώς, το Crayfish Bucket -που είναι από εκείνα που δε χάνονται- θα σερβίρεται και πάλι στην Αδριανού, συντροφιά με καλαμπόκι και μωβ πατάτες.

Τηλ. κρατήσεων:  698 344 2015

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.