Οι μαέστροι της πίτσας στα νέα επεισόδια του 'Chef's Table'

Ο νέος κύκλος είναι αφιερωμένος σε κάποιους από τους κορυφαίους pizzaiolos του πλανήτη.

CHEF'S TABLE: PIZZA

"Η πίτσα είναι πολλά περισσότερα από σάλτσα ντομάτας και λιωμένο τυρί" αναφέρει στο trailer του νέου κύκλου του 'Chef’s Table' η Ann Kim. "Η πίτσα είναι τέχνη" συμπληρώνει η βραβευμένη με James Beard Award σεφ, προλογίζοντας με τον μάλλον πιο χαρακτηριστικό όσο και ξεκάθαρο τρόπο τα καινούρια επεισόδια της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς του Netflix. Αυτά είναι επικεντρωμένα στη βασίλισσα του comfort food, την πίτσα, και μερικούς από τους πιο άξιους δημιουργούς της σε οικουμενικό επίπεδο. 

Αρχικά, να πέσει το trailer:

Στα 6 επεισόδια του 'Chef’s Table: Pizza', οι ύψιστοι pizzaiolos Sarah Minnick, Franco Pepe, Gabriele Bonci, Ann Kim, Chris Bianco και Yoshihiro Imai ταξιδεύουν το θεατή σε μία γευστική περιήγηση που ξεκινά από τα βάθη της ιταλικής γαστρονομικής κουλτούρας αλλά επεκτείνεται πολύ πιο μακριά από τις πιτσο-μητροπόλεις της γείτονος χώρας, μέχρι εκεί που τρώνε πίτσα, δηλαδή παντού - πιο συγκεκριμένα από το Πόρτλαντ και τη Μινεσότα των ΗΠΑ έως το Κιότο της Ιαπωνίας. Φυσικά, το συγκεκριμένο ταξίδι περιλαμβάνει αφράτη και άψογα ψημένη ζύμη, τραγανά κορνιτσιόνε και φίνα toppings. 

Η σειρά των David Gelb, Andrew Fried, Brian McGinn και Danny O'Malley έχει καταφέρει από το 2015 όταν και έκανε πρεμιέρα να μεταφέρει μία διαφορετική εικόνα για τον κόσμο της γεύσης στο μαζικό κοινό, συνδυάζοντας την ουσία του φαγητού με προσωπικές ιστορίες, έξοχο storytelling και θαυμάσια κινηματογράφηση.

> Διάβασε ακόμη: Το 'Survivor' συναντά το 'MasterChef' στο 'Chefs vs. Wild'

Παράλληλα, φροντίζει να καλύπτει κάθε είδος κουζίνας, αφουγκραζόμενη τις αμέτρητες κουλτούρες που έχουν χτιστεί γύρω από ένα τραπέζι και κάνοντας ανοίγματα σε ανθρώπους του χώρου κάθε εθνικότητας και φυλής. Γεγονός που πρακτικά -και μεταξύ άλλων- σημαίνει πως το εύρος των τεχνικών, του στυλ και των υλικών μπορεί να επεκταθεί σημαντικά σε κάθε νέα σεζόν.
 

Το "Chef's Table: Pizza" κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming στις 8 Σεπτεμβρίου. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.