Το 'Survivor' συναντά το 'MasterChef' στο 'Chefs vs. Wild'

Ένα ριάλιτι-διαγωνισμός μαγειρικής που φέρνει την επιβίωση στο επίκεντρο του μενού.

CHEF VS WILD Hulu

Επιβίωσε, συγκέντρωσε, μαγείρεψε. Οι κανόνες μοιάζουν να είναι εξαιρετικά απλοί όσο και απόλυτοι στο νέο show του Hulu 'Chefs vs. Wild', το οποίο δε θυμίζει σε τίποτα όλα όσα έχεις δει έως τώρα όσον αφορά σειρές και εκπομπές που άπτονται άμεσα της μαγειρικής. Αυτή τη φορά, οι σεφ-παίκτες αφήνονται μόνοι τους στη φύση, έχοντας ως στόχο αφενός να ανταποκριθούν στις δυσκολίες που αυτή γεννά και αφετέρου να καταφέρουν να παρουσιάσουν καλύτερα πιάτα από τους ανταγωνιστές τους, με υλικά που θα βρουν εκεί έξω. 

Όχι ένα ακόμη cooking show

Τα παραπάνω, ίσως και να αποτελούν σχεδόν φυσική συνέχεια της ολοένα και μεγαλύτερης προσπάθειας των cooking shows και διαγωνισμών/ριάλιτι να καταστήσουν τη μαγειρική όλο και πιο περίπλοκη ή, αν προτιμάς, ακόμη και προκλητική σε κάποιες των περιπτώσεων. Πιθανότατα να έχεις διαπιστώσει κάτι αντίστοιχο σε μικρότερη κλίματα στο 'Next Level Chef' του Gordon Ramsay ή στο 'Is It Cake?' του Netflix. 

Αρχικά, να πέσει το trailer:

Εδώ όμως μιλάμε για ανύψωση του πήχη, προφανώς προς χάριν του ενδιαφέροντος και της τηλεθέασης. Οι συμμετέχοντες στο 'Chefs vs. Wild' είναι όλοι τους επαγγελματίες σεφ, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον και δραστηριότητα όσον αφορά το foraging, τις κοπές του κρέατος και γενικότερα τεχνικές και συνήθειες που αναμένεται να τους βοηθήσουν ιδιαιτέρως στο εν λόγω "παιχνίδι". 

Ανάμεσά τους η Katie Coss, που στο παρελθόν ήταν executive chef στο 'Husk' του σημαντικού Sean Brock, στο Νάσβιλ του Τένεσί, ή ο βραβευμένος με James Beard Award Alan Bergo, γνωστός για το χρόνο που περνά στη μελέτη φυτών και μανιταριών στην ευρύτερη περιοχή του Ουισκόνσιν.

> Διάβασε ακόμη: Ο "Φάρος" στον Μύτικα είναι μία ψαροταβέρνα-εμπειρία

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να κυνηγήσουν, να ψαρέψουν, να συλλέξουν φυτά και να μαγειρέψουν, όλα στη μέση του πουθενά και στο γενικότερο κόνσεπτ του 'wilderness kitchen', ώστε να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πρώτο καλεσμένο, που θα είναι ο celebrity chef, restaurateur και entrepreneur Kiran Jethwa. Ο νικητής της όλης διαδικασίας θα απολαύσει κάποια προνόμια, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του show.

Το 'Chefs vs. Wild' κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.