Γιάννης Μπαξεβάνης και Jerome Serres ξανά στο "Ark"

Μετά την επιτυχία του ανοιξιάτικου ραντεβού τους, οι δυο πολυβραβευμένοι σεφ επιστρέφουν στο κομψό στέκι της αθηναϊκής ριβιέρας για να φέρουν τη φινέτσα της γαλλοελληνικής τους συμμαχίας σε ένα four hand γαστρονομικό πενθήμερο από 22 έως 26 Αυγούστου.

Στο «Ark» κρύβεται η δική μας ριβιέρα

Ένα εμβληματικό μαγειρικό δίδυμο θα ενώσει ξανά τις δυνάμεις του στην κουζίνα του Ark, φέρνοντας στο αγαπημένο spot των νοτίων προαστίων τη νοστιμιά της μακράς του φιλίας: ο τρεις φορές βραβευμένος με αστέρι Michelin, Jerome Serres και ο επί σειρά ετών τιμώμενος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και Χρυσό Σκούφο, Γιάννης Μπαξεβάνης, θα πλουτίσουν το γευστικό σύμπαν του Ark με ειδικά πιάτα ημέρας, από τις 22 έως τις 26 Αυγούστου.

Γιάννης Μπαξεβάνης Ark

Για πέντε βράδια, οι δυο σεφ θα φέρουν στην κομψή σάλα του βραβευμένου εστιατορίου μια four hand γαστρονομική εμπειρία γεμάτη αυθορμητισμό και δημιουργικότητα, με την εκλεκτή πρώτη ύλη στο προσκήνιο και τη μαγειρική φαντασία να κρατά το πρώτο λόγο. Πιάτα όπως το σουφλέ κάβουρα - μπακαλιάρου, ή το γεμιστό μακαρόνι με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο φιλέτο είναι ενδεικτικά των γεύσεων που συνθέσει το μαγειρικό δίδυμο, ενώ ιδέες όπως το ταρτάκι λαχανικών με φιλέτο μπαρμπουνιού, ή η σαλάτα με κεράσια τουρσί, αφρό μυζήθρας και πεπόνι, αναμένεται να γεμίσουν το πενθήμερο με νοστιμιά.

Jerome Serres Ark

Κρατήσεις στο 2108948882

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι εννοείς κάνουν και στη Θάσο fine dining;

Ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Μαρινόπουλος ερμηνεύει τις σπεσιαλιτέ του νησιού με τρόπο καινοτόμα νόστιμο και σύγχρονες τεχνικές. Σερβίρει τις δημιουργίες του για ένα και μόνο βράδυ στην Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/03/2025

Τα νέα γευστικά highlights του Κεραμεικού

Οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη φαγητογραφία της κουλ γειτονιάς.

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Τα εστιατόρια της Πάρου που ξεχώρισαν στο νησί που έκανε την έκπληξη

Η δημοφιλής Κυκλάδα παρουσιάστηκε εξαιρετικά φορμαρισμένη, με δύο νέους Χρυσούς Σκούφους αλλά και δύο νέα Top Notch.

Ο διάβολος έτρωγε Prada: τι συμβαίνει όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας αποφασίζουν να μπουν στην κουζίνα;

Τί συμβαίνει όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας φοράνε ποδιές και σκούφους; Ποια είναι τα πιάτα της μόδας; – στην κυριολεξία.

Τι γεύση έχει μια πίτσα των 52 ευρώ;

Κατ' αρχάς, τη γεύση του exclusivity που σερβίρει για πρώτο πιάτο το "Bagatelle Athens", με όλη την αίγλη που συνδέεται με το όνομα του μπολιασμένη στην ατμοσφαιρική αρχοντιά του, και γεύσεις φινετσάτες κι ευφάνταστες, που ταιριάζουν χάρμα στην εκλεκτική του αύρα. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας!

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Πώς μια πίτσα έφτασε στις κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες της χώρας

Το απόλυτο comfort food στην έως τώρα κορυφαία στιγμή του στα εστιατορικά δρώμενα της Ελλάδας. Ποιος και πού τη φτιάχνει, γιατί ξεχωρίζει.

Στο Dal Professore Gastro Bar για beats n bites με ιταλιάνικο πρόσημο

Το νέο στέκι με την υπογραφή του… "καθηγητή" της ιταλικής κουζίνας, Νίκο Δημητροκάλη, γίνεται το αγαπημένο μας spot για after office και after theater απολαύσεις και μας διδάσκει την απολαυστική αλεγρία του "cenna spettacolo".